Kungsgatan 52B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgatan 52B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår:

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en centralt belägen lägenhet med karaktär och komfort!

Denna stilrena och rymliga lägenhet från 1937 erbjuder en tidsenlig charm kombinerad med moderna bekvämligheter. Belägen högst upp i huset med generösa 66 kvm yta är detta ett hem att trivas i.

Redan i hallen slås man av en härlig känsla av rymd tack vare den höga takhöjden och detaljer som tidsenliga taklister. Från hallen kommer du in det stora vardagsrummet med vacker trägolv med fiskbensmönster, takstukaturer och en ståtlig och fungerande öppen spis med utrymme för både större matplats och sociala ytor. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp och från vardagsrummet når ni balkongen med fri utsikt där ni kan njuta av solsken från eftermiddag till solnedgång. Mot den lugna innergården finner ni ett modernt och smart planerat kök med goda arbetsytor, integrerad kaffemaskin och kallskafferi på ena sidan, samt side-by-side kyl och frys, integrerad ugn och mikrovågsugn på andra sidan, perfekt för den som älskar matlagning och underbara middagar. Sovrummet har en ombonad känsla med målade väggar i varm färg och har utsikt mot innergård med rymlig hörngarderob och plats för dubbelsäng. Badrummet som renoverades i samband med stamrenoveringen 1997 har grå plastmatta och vita kaklade väggar, kommod med spegelskåp, duschhörna med glasvägg och tvättmaskin.

Brf Fjalar 2 är en väldigt välskött förening med låg kostnad per kvadratmeter och stora delar av lånet är bundet till 2025. Soliga dagar kan ni koppla av på den härliga takterrassen eller på den fina och lugna innergården med utemöbler och grill! Fastigheten har de senaste åren adderat vackra grindar till innergård, säkerhetsdörrar till lägenhet och digitala tidlås till entrédörrar.

På Kungsgatan 52B bor ni ett stenkast från Uppsala centrum med restauranger, caféer, matbutiker, nationer och utmärkta shoppingstråk. Centralstationen ligger alldeles intill och ger ett optimalt läge även för pendlaren oavsett om du pendlar till annan ort. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men i ett lugnt område och behöver inte gå långt för att ta sig till närmaste grönområde eller vackra promenadstråken längs Fyrisån!

Dessa lägenheter kommer sällan ut på marknaden så missa inte chansen att förvärva din drömlägenhet!

Varmt välkommen på visning. Anmäl gärna ert intresse till ansvarig mäklare.

Karta för Kungsgatan 52B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-centrum-uppsala-kommun-kungsgatan-52b-21298022

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75321

Lämna en kommentar