Kungsgatan 38 – 3 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 850 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgatan 38

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80,4 m²
  • Byggår: 1983

På omtyckt adress i den populära och välskötta föreningen Brf Snickaren finner ni denna rymliga 3:a högst upp. Ni når lägenheten via hiss från markplan till en loftgång som vetter mot föreningens innergård, där bostaden ligger längst bort, vilket gör att det inte förekommer ”onödigt spring” utanför dörren. Det mesta i bostaden är i original, men som med lite upprustning kan bli hur fin som helst!

Kliv in i hall med plats för avhängning av ytterkläder, och direkt till vänster finns köket med vita profilerade skåpluckor och med matplats invid fönster. Bostaden har två sovrum placerade i vardera änden av lägenheten, varav det ena sovrummet har utgång till den högst inbjudande och soliga balkongen med utrymme för möblemang och med utsikt mot Enköpingsån och å-promenaden. Vardagsrummet ramas fint in av växtligheten utanför fönstren mot Ågatan och är väl tilltaget med utrymme för både soffgrupp och större matplats. Badrummet är ljust med helkaklade väggar och våtrumsmatta. Här finns tvättmaskin, badkar, handfat, spegelskåp och wc.

Lägenheten har bra förvaring i rymlig klädkammare, och det finns också ett större förråd i föreningens källare. I källaren finns även en välutrustad och nyligen renoverad tvättstuga, plus en snickarverkstad.

Det här är ett boende med riktigt toppläge! Här har du närhet till butiker, mataffärer, restauranger, gym, hamnen och Drömparken. Perfekt för dig som vill bo med livskvalitet, bekvämlighet och nära till allt!

Karta för Kungsgatan 38

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centrum-enkopings-kommun-kungsgatan-38-21348141

Avstånd till vatten: 50

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74531

Lämna en kommentar