Kungsängsgatan 68F – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsängsgatan 68F

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 75 m²
  • Byggår: 2016

Nu finns tillfälle att förvärva en exklusiv trea på ca 75kvm med en härlig inglasad balkong i soligt sydvästläge i hus med magnifik takterrass. Bostaden har mycket hög standard med genomgående fina golv, fönsterbänkar i sten, påkostat kök med bänkskivor och kakel.

Planlösningen fördelar sig på kök med halvöppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet har vi utgång till den inglasade balkongen där hela inglasningen kan öppnas upp, som med sina 12 kvadratmeter, utgör ett härligt extra rum under höst, vår och sommar månaderna tack vare inglasningen. Två praktiska sovrum, det största med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare finns ett påkostat badrum med både tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och dusch.

Hissen upp till taket tar dig till en härlig takterrass med milsvid utsikt och möbler för både middag och lounge-häng. Hissen nedåt leder till varmgarage med lediga bilplatser med laddbox. Till lägenheten hör ett stort förråd.

Trevlig och skyddad gårdsmiljö. Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Likaså finner du gångbron till Fyrisån som leder dig till Stadsträdgården och sjukhusområdet. Matbutik och busshållsplats finns runt hörnet och du har nya Anna Petrus parken som granne.

Karta för Kungsängsgatan 68F

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kungsangen-uppsala-kommun-kungsangsgatan-68f-21343973

Avstånd till vatten: 450

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75318

Lämna en kommentar