Kungsängsgatan 57A, 3tr – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsängsgatan 57A, 3tr

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 70 m²
  • Byggår: 2005

– Stor tvåa – Mycket fint badrum – Balkong i sydvästläge – Fönster åt två väderstreck – Generöst ljusinsläpp – Bredband och varmvatten ingår – Ingen kö till parkering (4/3-2024) – Ett stenkast till Fyrisån, citypulsen och Resecentrum –

Äntligen kan vi presentera denna mycket fina och ljusa tvåa om hela 70 kvadratmeter i populära och centrala Kungsängen/Industristaden. Förutom en attraktiv planlösning präglas bostaden av genomgående fräscha ytskikt och generöst ljusinsläpp.

Bostaden erbjuder en stor och inbjudande hall med hatthylla och gott om plats för ytterligare förvaring. Ett fint kök med goda förvaringsmöjligheter och matplats. Vardagsrummet är stort och plats för större soffgrupp och annan möblering såsom arbetsyta. Från vardagsrummet når du bostadens balkong där du kan avnjuta solens bästa timmar i sydvästläge. Vidare fördelar sig bostaden på ett sovrum, klädkammare och ett mycket fint badrum utrustat med dusch, glasvägg, tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du i en expansiv stadsdel, ett stenkast från Fyrisån, med närhet till Willys, förskola, gym, restauranger och caféer. Perfekt för dig som pendlar då det är några minuters promenad till Resecentrum.

Varmt välkomna hem!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare Amir Ekbatani för mer information.

Karta för Kungsängsgatan 57A, 3tr

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-centrum-industristaden-uppsala-kommun-kungsangsgatan-57a,-3tr-21328724

Avstånd till vatten: 350

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75317

Lämna en kommentar