Kungsängsgatan 57 M – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsängsgatan 57 M

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 93 m²
  • Byggår: 2006

Denna fyrarummare nås smidigt med hiss från markplan. Högst tilltalande planlösning med kök och vardagsrum i halvöppen lösning som placerats på bostadens mitt och därmed blir naturliga samlingspunkter. Vardagsrummet är väl tilltaget med stora fönsterpartier. Sovrummen är rymliga och ligger åtskilda, vilket många föredrar för bästa harmoni. Våtutrymmena är stora och helkaklade med dusch-, bad- och tvättmöjligheter. Hallen rymmer god förvaring och blir ett bra komplement till den djupa klädkammaren som idag används som kontor, bostaden erbjuder även en stor inglasad balkong att njuta och koppla av på!

Välmående bostadsrättsförening med stabil ekonomi då den funnits ett tag. Föreningen har fin och lugn innergård med gräsytor, rikligt utrustad lekplats, bord, sittplatser, cykelställ att nyttja, gemensam tvättstuga på entréplan, barnvagnsförråd i entréplan och cykelförråd i källarplan.

Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena. Varmt välkommen på visning!

Karta för Kungsängsgatan 57 M

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-kungsangen-uppsala-kommun-kungsangsgatan-57-m-21348586

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75317

Lämna en kommentar