Kungsängsgatan 57 M – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsängsgatan 57 M

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 64 m²
  • Byggår: 2006

Välkommen till en fin och trivsam bostad i ett omtyckt område. Planlösningen är genomtänkt med fri sikt mellan den franska balkongen och uteplatsen, vilket skapar ett härligt genomsläpp av dagsljus. Lägenheten har genomgående fina golv i ekparkett och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och vägghängd wc. Sovrummet har utgång till uteplats med sol på eftermiddag och kväll. Uteplatsen vetter in mot den trevliga och lummiga innergården som erbjuder möjligheter till lek och umgänge. Vardagsrum och kök är sammankopplade i en precis lagom öppen planlösning som gör det till en social yta du gärna vistas på. Den franska balkongen och alla fönster bidrar förstås starkt till den höga trivselfaktorn här.

Föreningens byggnad uppfördes år 2006-2007 och har ett strategiskt bra läge i Kungsängen. Det är mycket nära till storhandlingen på Willys som även har apotek, flertalet förskolor finns i nära anslutning och via Tullgarnsbron är det enkelt att ta sig över ån till strövområden, utomhusgym och boulebanor. Vintertid spåras det här för längdskidåkning så du kan ta skidorna på axeln och gå över bron för en runda. Föredrar du skridskoåkning erbjuds konstis på Studenternas IP. Här spelar också Uppsalas stoltheter IK Sirius och IK Uppsala sina hemmamatcher.

Den som pendlar uppskattar att promenaden till Uppsala Resecentrum är kort – du når spåren smidigt via Strandbogatan under tågbron. Färdas du med bil är påfarten till E4 lätt att nå.

I lägenheten finns en rymlig klädkammare och möjlighet finns att hyra extra förråd av föreningen i mån av tillgång.

Välkommen hem till Kungsängen!

Karta för Kungsängsgatan 57 M

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kungsangen-uppsala-kommun-kungsangsgatan-57-m-21328290

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75317

Lämna en kommentar