Kummingatan 54B – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kummingatan 54B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79,7 m²
  • Byggår: 1970

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten.

Varmt välkomna till Kummingatan 54B och denna topprenoverade 3,5:a om ca 80 kvm i lugna kvarter. Här har inget lämnats åt slumpen utan bostaden har genomgått en omfattad renovering med påkostade materialval. Det är sällan lägenheter som denna kommer ut till försäljning i området. Det är därför av stor vikt att anmäla intresse redan idag.

Bostadens upplevs luftig och ljus tack vare sitt trevliga läge. Planlösning fördelar sig på en ordentlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett modernt utrustat badrum två stora sovrum. Här har klädkammaren slagits ut och ett ytterligare sovrum har skapats fram. Utgången till balkongen finner ni från ett utav de stora sovrummen som vetter mot innergården. Här har ni ett perfekt söderläge. Vidare finns ett modernt ljust kök med god arbetsyta och ett rymligt vardagsrum med plats för både en större soffgrupp samt tillhörande möblemang.

Brf Kumminen är en stabil förening där många utav de större renoveringarna är utförda samtidigt som de har en låg belåningsgrad. Som gemensamhetsutrymmen finns flertalet tvättstugor, gemensamhetslokal, pingislokal, snickarverkstad samt ett nytt gym.

Här bor ni i trevliga kvarter som är lugna och gröna. Med sin närhet till Årsta centrum där ni finner ICA, Apotek, restauranger, förskola m.m Runt om i området finns det skolor, vårdcentral och mycket mer. Dessutom perfekt läge intill Gränbystaden som bara fortsätter att växa och erbjuder all tänkbar service. Från Årsta går goda bussförbindelser samt så finns det gott om cykel- och promenad stråk ner till stan. E4:an ligger även en kort bit bort vilket passar utmärkt för den som pendlar till annan ort.

Bostaden upplevs bäst på plats. Här är det bara att flytta in och stortrivas från dag ett!

Välkomna på visning!

Karta för Kummingatan 54B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3,5rum-arsta-uppsala-kommun-kummingatan-54b-21337285

Avstånd till vatten: 2800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75448

Lämna en kommentar