Kummingatan 11c – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.395.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kummingatan 11c

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79,7 m²
  • Byggår: 1971

Varmt välkommen till Kummingatan 11 och denna nyrenoverade trea med trevlig och solig uteplats.

Bostaden har renoverat under det senaste året med ett nytt kök, nya golv samt nymålade väggar. Planlösningen fördelar sig på en välkommande hall, trivsamt kök med plats för matbord, helkaklat badrum utrustad med både tvättmaskin och torktumlare, två rymliga sovrum varav ena sovrummet har en walk in closet samt ett väl tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp och med plats för stor soffa och annat anpassat möblemang. Från vardagsrummet finns utgången till bostadens uteplats där ni kan njuta av solen större delen av dagen.

Välskött bostadsrättsförening med flera lekplatser och grönområden i närheten som förhöjer trivselfaktorn. Till föreningens gemensamma utrymmen hör fyra tvättstugor, hobbyrum och samlingsrum som medlemmarna kan nyttja.

Till varje lägenhet hör ett förrådsutrymme om ca 4 kvm i trapphuset.

Här bor ni i ett pendlingsvänligt läge med direkt närhet till stora grönområden, flertalet restauranger, matbutiker och caféer mm. I Årsta bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, lekplatser och en 4H-gård med bl.a. ponnyridning. I Årsta centrum som endast ligger en kort promenad bort finns affär, vårdcentral och annan service. Önskar ni ett större utbud av affärer så ligger Gränby Centrum endast 1,5 km bort. Till city tar det 10-15 min med cykel och busshållplats finns på bekvämt gångavstånd. Pendlar man till Stockholm eller norrut så är påfarten till E4:an lättillgänglig. Årsta ligger i ett expansivt område där en attraktiv stadsmiljö i Östra Salabacke är på väg att växa fram. Även Gränby har varit i en expansiv fas med Gränby Arena och Gränby Köpstad med allt av service och nöje att erbjuda.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Kummingatan 11c

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-uppsala-uppsala-kommun-kummingatan-11c-21288605

Avstånd till vatten: 2900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75448

Lämna en kommentar