Kryddblandargatan 9 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kryddblandargatan 9

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 67 m²
  • Byggår: 2017

Njut av nyproduktionens alla fördelar! Via säkerhetsdörr når ni bostadens hall med fri sikt över stora delar av bostaden och genast slås ni av nyproduktionens härliga atmosfär vad gäller öppenhet, lite extra takhöjd och stilren interiör. Vit bas på väggar möter kök i grå nyans som skapar kontrast och till det ett vitpigmenterat ekparkettgolv. Bostadens fönster är stora för bästa ljusinsläpp och med extra ljudisolering för bästa komfort.

Väldisponerad bostad där kvadratmetrarna kommer till sin rätt och bjuder på generösa ytor i form av vardagsrum och kök i halvöppen lösning med naturlig matplats invid fönster. Vardagsrummet rymmer soffgrupp samt ytterligare möblemang. Badrummet är rustat med bl a dusch och tvättutrustning. Sovrummet är stort med platsbyggd garderob och bjuder ut till den stora uteplatsen i väster. Goda förvaringsmöjligheter i många platsbyggda garderober med skjutdörrar samt i externt källarförråd.

Efter arbetet njuter ni gärna av eftermiddagssolen på den stora uteplatsen inunder tak. Här finns trall som bonar in och snart ett buskage som vuxit upp och skapar insynsskydd. Trall som bonar in och gott om plats för planteringar, skönt trädgårdsmöblemang samt grillbestyren.

Nybildad bostadsrättsförening som färdigställdes i år med gemensamt elavtal och fördelaktigt abonnemang för bredband och kabel-tv via TeliaTriplePlay. Det finns externt förråd till varje bostad, varmgarage, elbilsplatser, carport och cykelgarage. Välvårdad innergård som snart är färdigställd med grönska, gemensamma möbelgrupper att nyttja och lekplats.

Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, stor mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

Karta för Kryddblandargatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kungsangen-uppsala-kommun-kryddblandargatan-9-21345294

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75341

Lämna en kommentar