Kryddblandargatan 5 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kryddblandargatan 5

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 2019

Välkommen till denna stilrena och inbjudande hörnlägenhet belägen högt upp i huset med hiss från markplan. Lägenheten är smakfullt utformad med en tilltalande planlösning som bjuder in till umgänge och trevliga stunder!

Den välkomnande hallen har goda förvaringsmöjligheter och ger ett positivt första intryck av denna fantastiska bostad. Köket är en dröm för matlagningsentusiasten med en rymlig matplats och dessutom en praktisk köksö, perfekt för både matlagning och sociala tillställningar. Det väl tilltagna vardagsrummet erbjuder gott om plats för sällskapsmöblemang och avkoppling, här ifrån når du den stora balkongen som har plats för en större loungedel med en härlig utsikt över den fina innergården. Vidare finnns två rymliga sovrum som båda erbjuder gott om utrymme för förvaring och en rofylld natts sömn. Fint helkaklat våtutrymme utrustat med både tvättmaskin och torktumlare gör vardagslivet enkelt och bekvämt. Extern förvaring finns i källarförråd.

Här bor du mitt i city med ett utmärkt pendlarläge ett stenkast till Fyrisån samt med endast några minuters promenad till citykärnan och Resecentrum där du tar dig vidare med tåg eller buss. Även förskolor och skolar finns i närheten, det planeras d För dig som bilpendlar tar du dig nästan med raka spåret ut relativt snabbt på E4:an för vidare transport. I närområdet finns Willys välsorterade matbutik, frisör och restauranger. Det fina promenadstråket längs med årummet tar dig till stadskärnan, Stadsparken och via bron Hamnspången snabbt till Akademiska sjukhuset. Denna lägenhet är perfekt för dig som värdesätter stil, komfort och sociala ytor.

Dessutom planeras Norra Hovstallängen i närheten med centrumverksamhet, skola, förskola, grundskola, idrottshall, kontor, garage och ett torg. Välkommen på visning!

Karta för Kryddblandargatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centrum-uppsala-kommun-kryddblandargatan-5-21345220

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75341

Lämna en kommentar