Kryddblandargatan 1 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kryddblandargatan 1

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76 m²
  • Byggår: 2021

Välkommen till denna smakfullt inredda gavellägenhet belägen i hjärtat av Uppsala. Med sina 76 kvadratmeter erbjuder denna trea ett stilfullt och bekvämt boende för den moderna familjen eller paret som värdesätter närhet till stadens puls och utmärkta pendlingsmöjligheter.

Planlösningen erbjuder en inbjudande hall med generös förvaring i skjutdörrsgarderob. Köket och vardagsrummet är integrerade i en öppen planlösning som skapar en luftig och social yta. Två rymliga sovrum, båda utrustade med skjutdörrsgarderober, ger gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns två balkonger med fantastisk utsikt över Uppsala slott och domkyrka. Perfekta platser för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

Föreningen har en trivsam innergård med en liten lekyta och sittgrupper i ett skyddat läge. Separata lägenhetsförråd finns i källaren. Cykelparkering ligger i markplan i en separat byggnad med ingång från Kryddblandargatan och parkeringsmöjligheter finns i både inre och yttre garage.

Detta perfekta pendlarläge erbjuder allt inom bekvämt promenadavstånd. Centralstationen, stadskärnan, Årummet och Stadsparken nås på bara några minuters gångavstånd.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Karta för Kryddblandargatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centrum-uppsala-kommun-kryddblandargatan-1-21344728

Avstånd till vatten: 450

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75341

Lämna en kommentar