Kristoffersgatan 7 – 5 – Östhammars kommun

Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Villa Kristoffersgatan 7

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 1951

Välkommen till Östhammars äldre kvarter. Här finner du ett gediget femtiotalshus med en vacker prunkande trädgård, med en fin artrikedom och ett växthus med plats för en cafémöbel. Huset inrymmer totalt 8 r ok (inkluderat rummen i källarplan), på entréplan en välkomnande hall med salsdörrar mot sovrummet, en rustik trappa som leder till övervåningen, samt ett vardagsrum med en centralt placerad eldstad som ger en hög mysfaktor. Vidare in är en matsal invid det rustika köket. Ifrån vardagsrummet är en utgång till uteplatsen som omfamnas utav trädgården. Övervåningen inrymmer en rymlig trapphall med kontorsmiljö/ateljé och ett förråd. Vidare in är det två smakfullt inredda sovrum. Källarplan inrymmer ett trivsamt allrum med en gjutjärnskamin, två fint inredda sovrum varav ena har egen ingång. tvättstuga, hobbyrum som går att bygga om till gästrum. Garage med vidbyggt förråd. Huset har solpaneler och en liten mat/vinkällare vidbyggd huset som nås utifrån.
Trädgården har en fin mångfald med bland annat blommor, fruktträd, och härligt doftande rosor.
Bostaden ligger i Östhammars centrala äldre kvarter med närhet till centrum och Norra Roslagens skärgård med dess hav och klippor.

Östhammar har ett gott serviceutbud med busstation för den som pendlar, skolor, mataffärer, butiker, sjötorget och restauranger. Från bostaden tar det ca 20 min med bil till Öregrund. Östhammar har en fin båthamn och för den som är intresserad utav skärgårdslivet går det med båten att ta sig till Öregrund för ett besök, eller varför inte en dagsutflykt och se vad Norra Roslagens skärgård har att erbjuda. För dig som spelar golf eller padel finns Öregrund golfklubb endast ca 10 min bort med bil.
Välkommen!

Karta för Kristoffersgatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-osthammar-osthammars-kommun-kristoffersgatan-7-21269981

Avstånd till vatten: 450

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74232

Lämna en kommentar