Kristinastigen 20 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6.795.000 kr

Beskrivning av Villa Bergsbrunna

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 172 m²
  • Byggår: 1990

Välkommen till denna härliga 1-plansvilla med utmärkt läge på hörntomt vid återvändsgata, granne med skogen och fina stigar för en löptur eller promenad med hunden. Huset erbjuder två hallar med entréer, stort vardagsrum med braskamin, ett trevligt kök med matplats, 4 sovrum, 3 badrum varav 1 med bastu och 1 med badkar, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen, bland annat 2 vindar och trädgårdsförråd. Bergvärme och bergkyla (AC) finns installerat. För den som önskar finns möjlighet att dela av till en uthyrningsdel med egen ingång.

Rymligt garage för 1 bil, förråd, carport samt ytterligare plats för bilar på uppfarten. Lättskött tomt med fruktträd, buskar och planteringar. Flera uteplatser i olika väderstreck att njuta av solens timmar.

På Kristinastigen 20 bor ni med ett lugnt och attraktivt läge med närhet till mycket vilket underlättar livet för såväl barnfamiljen som för äldre och den som pendlar. Via en behaglig promenad nås idrottsplats, modern och fin lekplats, förskola/skola, Ica Supermarket och Sävja centrum med bland annat apotek, vårdcentral och kulturcentrum med kafé och bibliotek samt pumptrack/cykelbana, fotbolls- och basketplan. I närområdet finns vacker natur med promenad- och belyst joggingspår och i den närbelägna Lunsenskogen finns gott om vårblommor, bär- och svampskog och ett rikt djurliv. Vintertid erbjuds både skridsko- och längdskidåkning. Bra bussförbindelser via busslinje 9 som stannar i närheten och buss 5 som avgår från Ica Supermarket i Nåntuna. Den bilburna tar sig snabbt ut till E4:an på endast fem minuter eller via Gamla Stockholmsvägen/väg 255 till Sigtuna/Märsta. På väg mot stan kan du passera Boländerna med mycket bra servicemöjligheter tack vare Ikea, City Gross, Beijer Byggmaterial, Bauhaus, Biltema, Jula, Coop, Lidl, Ica Maxi och många fler butiker.

Karta för Kristinastigen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bergsbrunna-sverige-bergsbrunna-21300728

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75756

Lämna en kommentar