Körvelgatan 51 A – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.295.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Körvelgatan 51 A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79,7 m²
  • Byggår: 1971

Välkommen till denna mycket fina och välplanerade 3:a i gavelläge med stor uteplats i bästa solläge! Bo ostört på gaveln i ett lugnt och barnvänligt område med praktiskt förråd finns precis intill i samma trapphus.
Detta boende har genomgående parkettgolv, fina ytskikt och generösa ytor. Luftig och öppen hall med klinker vid entrén med inbyggd belysning och gott om möjlighet till förvaring, snyggt kök med högglansiga svarta köksluckor och plats för matbord med sittplatser för ca 4-6 personer samt ett ljust vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier med utgång till uteplats i söderläge – perfekt plats att njuta av solen under hela sommaren och för den odlingsintresserade finns odlingslådor utplacerade intill. Utöver detta erbjuds även ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch, spots i tak, tvättmaskin och ett frostat fönster för ljusinsläpp och vädring samt två fina sovrum och klädkammare.

Populär bostadsrättsförening där värme, kall- och varmvatten, kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Här erbjuds barnvänliga, lummiga innergårdar belägna en bra bit ifrån trafikerade gator med välutrustade lekplatser, cykelparkeringar, stora gräsytor, fina rabatter, buskage, grönskande träd och anordnade grillplatser samt ett populärt utegym endast 2 min bort.
I föreningen finns även gym, övernattningsrum och festlokal att hyra för stora tillställningar samt flera tvättstugor.
Här bor ni i en solid förening med otroligt låg belåningsgrad per kvadratmeter!

Årsta är ett omtyckt område med närheten till naturen samtidigt som du enkelt tar dig till både stadskärnan och Gränbystaden med all tänkbar service. Förskola, grundskola, vårdcentral och mataffär finns alldeles i närheten vid torget ”Årsta centrum”. Bra bussförbindelser samt cykelvägar för smidig pendling och påfart till nya E4:an finns i närheten.

Varmt välkommen hem!

Karta för Körvelgatan 51 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-arsta-uppsala-kommun-korvelgatan-51-a-21272831

Avstånd till vatten: 3100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75448

Lämna en kommentar