Körvelgatan 29B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Körvelgatan 29B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60 m²
  • Byggår: 1971

Välkommen till Körvelgatan 29B och denna mycket trivsamma tvåa med trevlig och solig uteplats mot mysiga äppellunden och en balkong in mot föreningens innergård.

Planlösningen fördelar sig på en välkommande hall, trivsamt kök med plats för matbord, badrum med dusch, rymligt sovrum med garderober samt utgång till balkong mot föreningens innergård. Ett väl tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp och fri utsikt mot mysiga äppellunden på baksidan.

Välskött bostadsrättsförening med grönområden i närheten som förhöjer trivselfaktorn. Till föreningens gemensamma utrymmen hör fyra tvättstugor, samlingsrum som medlemmarna kan nyttja och övernattningsrum för medlemmarnas gäster.

Till denna lägenhet hör ett förrådsutrymme om ca 4 kvm i trapphuset på samma plan som lägenheten.

Här bor ni i ett pendlingsvänligt läge med direkt närhet till stora grönområden, flertalet restauranger, matbutiker och caféer mm. I Årsta bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, lekplatser och en 4H-gård med bl.a. ponnyridning. I Årsta centrum som endast ligger en kort promenad bort finns affär, vårdcentral och annan service. Önskar ni ett större utbud av affärer så ligger Gränby Centrum endast 1,5 km bort. Till city tar det 10-15 min med cykel och busshållplats finns på bekvämt gångavstånd. Pendlar man till Stockholm eller norrut så är påfarten till E4:an lättillgänglig. Årsta ligger i ett expansivt område där en attraktiv stadsmiljö i Östra Salabacke är på väg att växa fram. Även Gränby har varit i en expansiv fas med Gränby Arena och Gränby Köpstad med allt av service och nöje att erbjuda.

+ Föreningen
Boende på Körvelgatans högra sida (udda nummer) tillhör bostadsrättsföreningen Kvannen. Föreningen, som bildades 1972, omfattar 253 lägenheter fördelade på 24 st byggnader som även utgör 7 st gårdar.
Mer information om föreningen kan läsas på hemsidan; www.kvannen.se
Läs mer om VVS-projektet; www.kvannenvvsprojekt.se

+Gemensamma utrymmen
– 4 st tvättstugor med tvättmaskiner och torktumlare. Tvättstuga nummer 17 och 47 har torkrum och torkskåp, övriga enbart torkskåp. 5 stycken tvättider per månad och hushåll. Ingår i månadsavgiften.
– 6 stycken cykelförråd.
– Kvantingen, samlingslokal för boende i BRF Kvannen. Belägen i servicehus 33. Kostnad 350 kronor per tillfälle, debiteras via hyresavin. – Träningslokal för boende i BRF Kvannen. Belägen i servicehus 17. Kostnad 125 kronor per månad per hushåll. Det finns ett rum med konditionsutrustning, och ett rum med styrketräningsutrustning.
– Övernattningsrum för gäster till boende i BRF Kvannen. Belägen i servicehus 17. Kostnad 200 kr per natt, debiteras via hyresavin.
– 1 st lägenhetsförråd ingår i månadsavgiften. Det finns också möjlighet att hyra extra förrådsutrymme.

+Parkering
109 stycken utan elplint – 165 kronor per månad. 116 st med elplint – 215 kronor per månad. 63 st garage – 425 kronor per månad. 3 st carports – 250 kronor per månad. . MC garage – 165 kronor per månad. Separat kö till samtliga.

Karta för Körvelgatan 29B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-arsta-uppsala-kommun-korvelgatan-29b-21359644

Avstånd till vatten: 3000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75448

Lämna en kommentar