Körvelgatan 13B – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Körvelgatan 13B

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 92,1 m²
  • Byggår: 1971

Med grönskande omgivning välkomnas ni till denna familjevänliga fyra med trevlig och solig balkong. Bostadens 92,1 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett hem där ni vill bo länge.

När ni kliver in möts ni av en välkomnande hall med generösa förvaringsutrymmen och plats för att hänga av er ytterkläder. Köket är både funktionellt och trivsamt, med gott om förvaringsmöjligheter och fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och spishäll. Från vardagsrummet har ni tillgång till balkongen, där ni kan njuta av solen. Bostaden rymmer även tre ljusa sovrum samt två badrum, vilket ger er både komfort och bekvämlighet i vardagen.

Brf Kvannen är en trevlig förening med barnvänliga och bilfria innergårdar. Välskött trivsam bostadsrättsförening med flera lekplatser och grönområden i närheten som förhöjer trivselfaktorn. Fotbollsplaner och pulkabackar för de små. Till föreningens gemensamma utrymmen hör även gym, festlokal, gästrum, soprum med hantering av grovsopor m.m.

Här bor ni i ett pendlingsvänligt läge med direkt närhet till stora grönområden, flertalet restauranger, matbutiker och caféer mm. I Årsta bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, lekplatser och en 4H-gård med bl.a. ponnyridning. I Årsta centrum som endast ligger en kort promenad bort finns affär, vårdcentral och annan service. Önskar ni ett större utbud av affärer så ligger Gränby Centrum endast 1,5 km bort. Till city tar det 10-15 min med cykel och busshållplats finns på bekvämt gångavstånd. Pendlar du till Stockholm eller norrut så är påfarten till E4:an lättillgänglig. Årsta ligger i ett expansivt område där en attraktiv stadsmiljö i Östra Salabacke är på väg att växa fram.

Karta för Körvelgatan 13B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-uppsala-uppsala-kommun-korvelgatan-13b-21326456

Avstånd till vatten: 3000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75448

Lämna en kommentar