Kopphusvägen 72 – 5 – Älvkarleby kommun

Utgångspris: 3 195 000 kr

Beskrivning av Villa Kopphusvägen 72

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 95 m²
  • Byggår: 2009

Denna charmiga bostad erbjuder en fantastisk strandtomt med en privat brygga och en fantastisk utsikt över vattnet.

Huset, som är byggt år 2009, är elegant och modernt designat för att dra nytta av den naturliga skönheten i omgivningen. På nedre våningen möts du av ett stort badrum med tvättmöjligheter, sovrum med intilliggande klädkammare samt kök med utgång till den stora varmbonade inglasningen ut mot vattnet. I köksdelen finns även en täljstenskamin som skapar extra värme och trivsel till bostaden.
På övervåningen finner du två sovrum och stort allrum med balkong med en fantastisk utsikt över Bodaån.

En av höjdpunkterna på bostaden är den inglasade altanen på baksidan. Här kan du njuta av naturen året runt, oavsett väder. Altanen erbjuder en fantastisk vy över vattnet och skapar en perfekt plats för avkoppling eller umgänge.

Nere vid vattnet finner du en platsbyggd brygga med en kompletterande flytbrygga som gör det möjligt att ha 2st båtar, både lite större modell utav båt eller den mindre. Här är den naturliga platsen att samlas på under sommarhalvåret. Utöver bostadshuset har du ett gästhus med vidbyggd carport och förråd.

Med båt tar man sig upp till Älvkarleby fiskecamping eller Älvkarleby Golfklubb genom Dalälven men även ut till havet för den som önskar det. Bara en bit nedströms finner man den omtyckta badstranden ”Kläcken” och även Rullsands Havsbad som man tar sig till med båt.

Samt så ligger bostaden i närhet till matbutiker, bussförbindelse till Gävle och även tågförbindelser till både Gävle och Uppsala.

Välkomna med intresseanmälan redan nu!

Karta för Kopphusvägen 72

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skutskar-alvkarleby-kommun-kopphusvagen-72-21330431

Avstånd till vatten: 50

  • Älvkarleby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81431

Lämna en kommentar