Kopphusvägen 135 – 4 – Älvkarleby kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Villa Kopphusvägen 135

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 94 m²
  • Byggår: 2005

Välkommen till denna välskötta bostad med havsutsikt på Kopphuslandet i Skutskär.

Detta välplanerade hus är byggt år 2005 och trots sina 94 kvm fyller det samtliga behov som familjen kan tänkas behöva. På entréplanet finns ett kök i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet och härlig utsikt mot havet. I vardagsrummet ger en öppen spis en mysig atmosfär under vinterkvällarna samt utgång till det inglasade uterummet som gör det möjligt att njuta av naturen året om.
Entréplanet tillhandahåller ävenett helkaklat badrum med dusch och vädringsfönster. Ett rymligt sovrum med garderober samt en tvättstuga invid entrén för bästa praktikalitet.

På övre planet finns ett väl tilltaget allrum med utgång till bostadens balkong med utsikt över havet. I den andra änden finns ett sovrum med klädkammare samt en gäst-wc.

På fastigheten ligger utöver huvudbyggnaden en carport för praktisk parkering under tak med bakomliggande förråd. Ett charmigt utekök samt ett gästhus innehållandes sovrum och badrum.

I närområdet innehar flera vackra promenadvägar och möjligheter till härliga naturupplevelser. Skutskär erbjuder lugn och ro samtidigt som stadens bekvämligheter finns inom räckhåll.

Sammanfattningsvis är detta hem en perfekt plats för den som söker en harmonisk tillvaro med omsorgsfullt planerade utrymmen och vacker havsutsikt. Välkommen till ditt nya boende!

Karta för Kopphusvägen 135

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-skutskar-alvkarleby-kommun-kopphusvagen-135-21322993

Avstånd till vatten: 50

  • Älvkarleby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81431

Lämna en kommentar