Köpa lägenhet i Uppsala

Letar du efter en lägenhet att köpa i Uppsala? I Uppsala finns många olika bostadsområden, vissa populärare än andra. Om du planerar att sälja din lägenhet i Uppsala vid ett senare tillfälle är det viktigt att köpa en lägenhet i Uppsala i ett område där värdet på lägenheten har störst chans att öka eller stå stilla så du inte gör en förlust.

Vilka är de bästa områdena att köpa lägenhet i Uppsala?

De mest populära områdena, och med högst kvadratmeterpris, är de bostadsområden i Uppsala som ligger mest centralt. Svartbäcken, Kapellgärdet, Höganäs, Fålhagen, Centrum, Luthagen och Industristaden är de områden där lägenheterna är dyrast i Uppsala. Du får vara beredd att betala mellan 25 000 - 35 000 per kvadratmeter i de områdena beroende på skick, läge och intresse för lägenheten.

Vad är lägenheten som jag vill köpa i Uppsala värd?

Som tur är har vi gjort en liten värderingskalkylator för bostadspriser där du kan få en värdering på bostad i Uppsala som hjälper dig att få ett hum om vad en lägenhet är värd i det området du letar efter lägenheter till salu i. Genom att välja område och ange storlek på bostad ger vi dig ett lägsta, medel och högsta pris vi tror att en sådan lägenhet kan kosta, priset beräknas på information vi har om andra bostäder i området och kvadratmeterpriser.

Var i Uppsala får jag bästa ränta på bostadslånet?

När du vet ungefär vad din lägenhet kommer kosta är det dags att ta reda på hur mycket du kan få i lån och var du kan få tag på bästa bolånet i Uppsala. Tänk på att ju mer du kan betala in i insats på din lägenhet när du köper den, desto bättre villkor kan du få på bostadslånet.

Annonsera gratis efter lägenhet i Uppsala

Ett smart sätt att få tag på en lägenhet att köpa om du vill slippa budgivning är att annonsera efter lägenhet i Uppsala här på vår sajt. Vi har tusentals med registrerade annonser och användare och chansen är stor att du får napp på din annons.

Läs mer

Läs även våra äldre artiklar om att köpa bostadsrätt i Uppsala och rent allmänt om bostadsrätter i Uppsala

Nyhetsbrev