Konstnärsvägen 5 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 695 000 kr

Beskrivning av Villa Konstnärsvägen 5

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 122 m²
  • Byggår: 1954

Välkommen till denna tilltalande villa i två plan med källare och en riktigt stor tomt med gott om plats för lek och spel!

Huset har ett socialt entréplan med stort kök med gott om förvaring, vedspis och en väl tilltagen matplats. Från köket nås via dubbeldörrar den stora altanen som går runt hörnet av huset och ligger i soligt söderläge. Vidare på entréplanet finns ett stort badrum samt ett lättmöblerat vardagsrum med braskamin för lite extra trivsel.

Övre plan innehåller en möblerbar hall med bra yta för en arbetsplats vid fönsterkupa, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i två rejäla förråd/kattvindar samt ytterligare ett bra sovrum. Källarplan med en väl tilltagen tvättstuga, förråd, verkstad samt en extra wc.

Huset håller genomgående god standard med en fräsch exteriör inklusive bytt tak samt en renoverad interiör med snyggt kök och badrum samt i övrigt fina ytskikt.

På promenadavstånd finns Upptåget som ger ett utmärkt pendlarläge till Uppsala, Arlanda och Gävle. Busshållplats strax utanför som går en gång i halvtimmen. Det är knappt 10 minuters bilfärd till nya E4:an vilket ger dig goda möjligheter till bilpendling. I närområdet finns livsmedelsbutik som precis expanderat, förskolor, skola, bibliotek, sporthall och elljusspår samt golfbana.

Flexibelt tillträde med möjlighet att flytta in redan under sommaren fram till slutet på september. Kontakta mäklaren för mer information!

Karta för Konstnärsvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-vattholma-uppsala-kommun-konstnarsvagen-5-21346070

Avstånd till vatten: 2300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74350

Lämna en kommentar