Konstnärsvägen 27 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Konstnärsvägen 27

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 104 m²
  • Byggår: 1968

Här har du tillfälle att förvärva denna pärla på en stor, uppväxt tomt med bästa pendlarläge, bara ca 5 minuter till tåg och buss. Attraktivt beläget på Konstnärsvägen 27 hittar vi detta trevliga enplanshus med källare som erbjuder ett mycket trevligt boende i en populär del av Vattholma.

Till huset, som är byggt 1968, hör en 1.657 kvadratmeter stor tomt med gott om plats för vuxna att umgås och för barn att leka bland fruktträd och bärbuskar. Här kan man verkligen njuta av naturens frukter med bland annat hallon, vinbär, krusbär och till och med ett eget ”sockerdricketräd” precis som Pippi Långstrump hade.

Huset erbjuder i dagsläget tre sovrum på markplan och ytterligare sovrum i källaren, men möjlighet finns att omställa huset för att inrymma fler sovmöjligheter. Här finns bland annat ett rymligt kök och ett stort vardagsrum med utgång till en delvis inglasad och mysig veranda med gott om plats för matgrupp och mera. Badrum finns i bägge plan. I källaren finner du, förutom ett sovrum, en gillestuga med kamin att mysa vid, en tvättstuga, snickarbod och många förråd. Dessutom erbjuds ett garage med bra förvaringsmöjligheter.

Denna mysiga villa har många härliga detaljer som gör det till ett perfekt hem.

Bostaden är attraktivt belägen med endast några få raska steg till Upptåget som borgar för riktigt snabb pendling. Från Vattholma station når du Uppsala city på blott 16 minuter! I Vattholma bor du bekvämt med naturen runt knuten med närhet till förskola och skola, idrottsplats, livsmedelsbutik och restaurang.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förvärva ett charmigt hem på ett oslagbart pendlarläge med allt man kan önska sig för ett bekvämt och härligt boende.

Karta för Konstnärsvägen 27

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vattholma-uppsala-kommun-konstnarsvagen-27-21334290

Avstånd till vatten: 2700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74350

Lämna en kommentar