Kölnbacksgatan 12 – 7 – Enköpings kommun

Utgångspris: 5.600.000 kr

Beskrivning av Villa Kölnbacksgatan 12

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 160 m²
  • Byggår: 1936

Välkommen till denna stora och välplanerade 30-tals villa belägen på liten återvändsgata i äldre kvarter, vilket ger en trygg och lugn atmosfär. Med sina härliga ytor och fina materialval erbjuder denna bostad ett ljust och luftigt boende för hela familjen.

Entréplanet lockar med stora sociala ytor, vackra parkettgolv, generösa fönster och en mysig täljstenskamin. Här kan du njuta av ljuset från flera väderstreck och skapa minnen med nära och kära.

På övervåningen finner du en ljus och möblerbar hall, trapphus med vackert blyinfattat fönster samt fyra charmiga sovrum och ett renoverat badrum. Här kan hela familjen få sitt eget krypin att koppla av i.

Den inredda källaren erbjuder extra utrymme med ett sovrum, kontor och badrum med separat tvättstuga – perfekt för gäster eller tonåringen som behöver sitt eget utrymme.

Den mysiga tomten är omgiven av lummiga äppelträd och erbjuder fantastiska möjligheter till odling och gröna fingrar. Den soliga uteplatsen bjuder in till härliga sommarkvällar med grillning och avkoppling.

Denna bostad har genomgått flera större renoveringar och har även garage med plats för en bil samt grusad uppfart med plats för flera fordon.

Med centrum bara ett stenkast bort och med närhet till kommunikationer och alla bekvämligheter är detta verkligen ett drömhem för den stora familjen.

Missa inte chansen att ta del av allt detta och mer- välkommen att boka dig på visning!

Karta för Kölnbacksgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-sankt-ilian-enkopings-kommun-kolnbacksgatan-12-21299249

Avstånd till vatten: 600

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74530

Lämna en kommentar