Klyvargatan 3 – 4 – Knivsta kommun

Utgångspris: 2 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Klyvargatan 3

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 94 m²
  • Byggår: 2015

Vi har nöjet att presentera denna moderna och synnerligen bekväma 4:a i brf med ett unikt läge på taket till kommersiell fastighet med matbutik i entréplan och parkeringsgarage samt förrådsutrymme i källarplan. Här bor du med ett högt och soligt läge med vidsträckt utsikt och utan insyn.
Entré till bostaden via den egna uteplats intill den breda loftgången under tak. Här ryms både sittgrupp och blomsterarrangemang samt ev. barnvagn. Föreningen har också en gemensam gård på taket som medlemmarna kan nyttja till lek och samvaro. Här finns gräsmatta, gemensamma utemöbler och möjlighet att grilla. Du når trädgården enkelt både via trappa och hiss.

Bostaden håller en genomgående modern standard med ekparkett i rummen och klinkergolv i badrum och hall. Kök med all maskinell utrustning, integrerad diskmaskin och både micro och ugn i bekväm arbetshöjd. Matplats vid fönster med utsikt mot uteplatsen. Ljust vardagsrum med generös takhöjd, två fönster och fransk balkong med utsikt mot park. Intill vardagsrummet ligger ett stort rum som kan användas som allrum eller sovrum. Ytterligare två bra sovrum varav ett med skjutdörr till stor och generös klädkammare. Helkaklat badrum med dusch och klädvårdsavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Extra toalettrum, även det med klinker och värmeslingor i golvet.

Ledig parkeringsplats finns att hyra i garaget.

* SE GÄRNA LÄNKEN TILL Helikoptervy i bildmenyn och under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av läget *

Här bor ni mitt i Knivsta centrum som kan erbjuda all tänkbar service såsom mataffärer, gym, bibliotek, apotek, restauranger, caféer, systembolag, bageri mm. Några minuters promenad bort finns också naturreservatet Gredelby hagar med skog och strövområden samt betande djur i hagar. Förskolor, skolor, lekplatser, idrottsplatser, vårdcentral och tandläkare finns också i närheten. I Knivsta finns även flera fina badplatser och vintertid erbjuds skridskois på sjön Valloxen. För er som pendlar med tåg finns tågstationen ca 2 minuters promenad bort. Till Uppsala tar det endast 10 minuter med tåget, Stockholm 29 min och Arlanda 10 minuter och för er som tar bilen finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Varmt välkommen att boka tid för visning!

Karta för Klyvargatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-centrala-knivsta-knivsta-kommun-klyvargatan-3-21322047

Avstånd till vatten: 1100

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74139

Lämna en kommentar