Klyvargatan 13 – 1 – Knivsta kommun

Utgångspris: 1 150 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Klyvargatan 13

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 32 m²
  • Byggår: 2014

Bostaden är kommande försäljning, anmäl gärna intresse för en eventuell förhandsvisning!

Söker du bekvämt, centralt boende i pendlarvänligt läge? Här finner du insynsskyddad lägenhet med balkong i söderläge och alla bekvämligheter på 32 kvm i ett toppläge med endast 200 meter till Knivsta centralstation med bussar och pendeltåg mot Uppsala, Arlanda och Stockholm.

Passar bra för dig som studerar i Uppsala eller Stockholm, för dig som söker ditt första boende eller för dig som söker övernattningslägenhet som reser mycket i jobbet och som behöver ha snabbt och smidigt avstånd till Arlanda (ca 8 min med SL-pendeln).

Planlösningen ger ett komplett hem med alla bekvämligheter samlade på 32 kvm. Fullt utrustat kök med bl. a. diskmaskin och matplats för 4-6 personer invid stort ljudisolerande glasparti från golv till tak med exklusiv skjutdörr ut till balkongen om ca 3 kvm i söderläge. Allrummet har vitpigmenterat trägolv, undangömd säng och gott om smart förvaring där man tagit till vara på ytan. Rymligt badrum med dusch och bekvämt med egen tvättmaskin och torktumlare.

I föreningen finns ett barnvagnsförråd, cykelförråd, upprustad och fräsch föreningslokal och grönskande innergård med grillplats.

Förutom att centralstationen finns ett stenkast bort så finns även två stora livsmedelsbutiker på krypavstånd. Vidare erbjuder centrum apotek, vårdcentral, frisör, bibliotek, flertalet olika restauranger mm. För dig som gillar att träna finns flertalet gym på promenadavstånd. I Knivsta finns flera bad, cykelavstånd till Valloxen. Naturen finns nära med strövområden, naturreservat och vandringsleder runt Knivsta och Mälaren.

Karta för Klyvargatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-centrum-knivsta-kommun-klyvargatan-13-21358715

Avstånd till vatten: 1100

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74139

Lämna en kommentar