Klövervägen 25 – 9 – Håbo kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Villa Klövervägen 25

  • Antal rum: 9
  • Storlek: 190 m²
  • Byggår: 2016

För privat visning kontakta mäklare Malin på 0700826772!
Välkommen till denna fantastiska villa för den stora familjen på Klövervägen i natursköna Bålsta! Denna rymliga och välplanerade bostad är perfekt för den moderna familjen som vill ha gott om utrymme att växa.

Här möts du av ljusa och luftiga rum som genomsyras av en modern och stilfull inredning. De generösa ytorna ger plats för både umgänge och avkoppling, och det finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla familjens saker. Här erbjuds ett mycket välplanerat hus byggt 2016 där känslan av nyproduktion fortfarande gör sig påmind. Huset karaktäriseras av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där familj och vänner kan umgås. Vidare finns tre sovrum på entréplan, badrum med duschhörna och badkar, gäst-wc och tvättstuga med groventré. Dessutom finns det fyra sovrum på övre plan, ett väl tilltaget allrum som idag nyttjas som ungdomshäng och ett rymligt badrum. 

Uteplatsen är en plats där du kan njuta av bad i poolen i det fina solläget samtidigt som du avnjuter god mat och trevligt sällskap. Den naturnära omgivningen ger en känsla av lugn och ro, samtidigt som barnen har gott om plats att leka och utforska. För närvarande byggs en busshållplats i området vilket kommer underlätta för pendling, den beräknas vara färdig hösten -25.

Dessutom finns det både förråd med högt till tak för extra förvaring och carport med plats för upp till fem bilar.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av denna fantastiska villa – en plats där lycka och harmoni blir en del av vardagen. Ta chansen att skapa ditt drömhem!

Karta för Klövervägen 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-viby-ang-habo-kommun-klovervagen-25-21357420

Avstånd till vatten: 1300

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74637

Lämna en kommentar