Klockarvägen 10 – 5 – Heby kommun

Utgångspris: 2 200 000 kr

Beskrivning av Villa Klockarvägen 10

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 124 m²
  • Byggår: 1988

Välkommen till Klockarvägen 10 i Harbo.

Till detta enplanshus från Anebyhus i charmiga Harbo samhälle erbjuds du ett ljust och luftigt hem med fem rum och kök varav tre sovrum.

Den stora och lummiga tomten ger dig gott om utrymme att njuta av naturen och koppla av på den trevliga uteplatsen som bjuder på generösa soltimmar och spabad. Perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar!

Läget är centralt, med närhet till allmänna kommunikationer, skolor och förskolor. Den naturnära omgivningen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vackra omgivningar. Dessutom är läget barnvänligt med närhet till idrottsområden och en kommunal, stor lekplats.

Bostaden i sig är välskött och har låga driftkostnader tack vare värmeåtervinning och en effektiv luftvärmepump. Här finns även ett isolerat garage och förråd för extra förvaringsutrymme.

Villan har genomgått renoveringar och uppgraderingar genom åren, inklusive nytt kök, inglasat uterum och en ny altan. I detta hem kan du kan flytta in utan att behöva göra några stora ingrepp.

Harbo är ett mindre samhälle ca 40 km från Uppsala med allmänservice. Här finns en ICA-butik, restaurang, bensinmack m m. förskola samt grundskola årskurs F-6.

Missa inte chansen att bli ägare till denna bostad med alla dess förmåner och möjligheter.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Klockarvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-harbo-heby-kommun-klockarvagen-10-21367343

Avstånd till vatten: 3300

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74047

Lämna en kommentar