Klockargatan 15 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 150 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Klockargatan 15

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56 m²
  • Byggår:

Lägenheten om två rum och kök är i gott skick och erbjuder genomgående ljusa väggar och parkettgolv. En lättmöblerad planlösning med flera fönster som ger lägenheten ett trivsamt ljusinsläpp.

Bostaden erbjuder ett trivsamt och välutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet som är mycket rymligt och har utgång till den mysiga balkongen, ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ett helkaklat och fräscht badrum.

Här bor du med cykelavstånd till det mesta. Längs med samma gata finner du en pizzeria, även Nelins matvarubutik och Mimmi Ekholms plats ligger i närheten. Där finns ICA, apotek, gym och fler restauranger. Nära till Uppsala centrum med all dess service, universitet, nationer, skolor, centralstationen mm. Mysiga grönområden som exempelvis promenadstråken längs med Fyrisån och Stabbyskogen. Den hurtige har även cykelavstånd till Röbo-spåret, Uppsala högar samt Fyrishov med bad och stort utbud av sportaktiviteter. Utöver cykel- och promenadavstånd så har du ett bra pendlarläge då flera busslinjer går alldeles i närheten samt Bärbyleden som ger åtkomst till E4, väg 55 och 288:an.

Varmt välkommen på visning.

Karta för Klockargatan 15

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-klockargatan-15-21317268

Avstånd till vatten: 650

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75220

Lämna en kommentar