Klivinge 113 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 395 000 kr

Beskrivning av Villa Klivinge 113

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 185 m²
  • Byggår: 1929

Välkommen till Klivinge 113 – ditt drömhus i omringad av 4278 kvm lantlig idyll!

Söker du ett hem omgiven av grönska och lantliga vyer utan att tumma på ett hem med det lilla extra har du hittat rätt. Detta charmiga och rymliga hus erbjuder dig en unik möjlighet av allt det lantliga livet har att erbjuda.

Här hittar du ett hem med otrolig charm i lantlig stil med fantastiska trägolv som sträcker sig i hela huset. Här finner du även en vedspis och flertalet kakelugnar för årets kallare månader. Bostaden är smakfullt renoverad och varje hörn är fyllda med karaktär och värme. Tre vackra sovrum med högt i tak, ett sovloft, fräscht och helkalkade badrum med fantastisk utsikt samt ett lantligt och vackert kök plats för hela familjen och nära och kära.

För att inte lämna det bästa till sist finner du verkligen ro i den fantastiska trädgården, här finns en pool omgiven med altan och mängder med platser för att slå sig ner, här finner du även en utedusch för bekvämlighet. Trädgården är full av överraskningar – äppelträd, jordgubbsbuskar, vinbärsbuskar, fläder, jordärtskockor och rabarber.
För de hästälskare där ute är detta hem ett paradis. Med möjligheten att ha häst kan du verkligen förena ditt passionerade intresse med din boendesituation.

I Klivinge bor du lugnt och stillsamt med en oerhört fin natur som närmsta granne. För den hästintresserade så har vi endast 2 km bort bl.a. Ingvasta gård där vi finner ridhus, ridbana och boxplatser som går att hyra in sig på. I närliggande Gåvsta, ungefär sex kilometer bort finner ni förskola och grundskola. Önskas restaurangbesök, en hämtpizza eller vill du bara njuta av riktigt färskt godis finner ni det vid Black Castle och Godislunden, där de även erbjuder en enklare dagligvaruhandel. Allt inom 10 minuters bilfärd från fastigheten. Om det skulle bli för mycket av det goda finns det även fina promenadstråk och belyst motionsspår där. Samtidigt uppskattas närheten till Uppsala, Östhammar och Öregrund, dit du tar dig både via bil och med täta bussturer. Vill man ta sig in till Uppsala och ett större utbud så finner vi Gränby köpstad med all tänkbar service ca 20min från fastigheten. För den som är idrottsintresserad finns en av Upplands absolut bästa idrottsföreningar, vilka erbjuder bl.a. innebandy och fotboll i Rasbo IK. Dessutom så har vi Lafsenbadet i direkt närhet med några minuters cykel eller bilfärd från bostaden.

Denna fastighet är inte bara ett hus utan ett hem där du kan skapa varaktiga minnen. Kom och upplev det själv – låt detta charmiga och rymliga hus bli din egen lantliga oas. Anmäl ditt intresse för att inte gå miste om något i denna försäljning. Bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Klivinge 113

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-rasbo-uppsala-kommun-klivinge-113-21313214

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74395

Lämna en kommentar