Klippervägen 4 – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 6 585 000 kr

Beskrivning av Villa Klippervägen 4

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 156 m²
  • Byggår: 2017

På en av Bredsands lugnaste gator finns nu en ytterst attraktiv enplansvilla till salu.
Villan har genomgående smakfulla materialval på väldisponerade ytor. En klar orientering mellan sociala ytor och familjerum är en självklarhet. En öppen planlösning med generösa fönster och en bastant takhöjd genererar en känsla av exklusivitet. Villan har för närvarande tre rum och vardagsrum, om behovet finns så kan man med lätthet erhålla två rum till.
På husets baksida finner du ett större soldäck som sträcker sig runt större delen av huset. Allt detta i ett ytterst ogenerat läge gör detta denna fastighet helt unik!
Tomten är en av de absolut största i området och är uppvuxen i sin karaktär med skogen som granne. Laddbox för bil finns installerat.


Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 48 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, caféer och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare fina anlagda badplatser och båthamnar.
Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några.

Välkommen till ett högkvalitativt boende, varmt välkommen på visning!


Karta för Klippervägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-bredsand-enkopings-kommun-klippervagen-4-21324610

Avstånd till vatten: 650

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74948

Lämna en kommentar