Klarbärsgatan 111 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Klarbärsgatan 111, 75452 Uppsala

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 84 m²
  • Byggår: 2003

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska gaveltrea på markplan, fönster i tre väderstreck och stor uteplats i lugna Slavsta.
Bostaden är välplanerad och välkomnar dig med en stor och rymlig hall med gott om plats för avhängning samt där du når lägenhets samtliga rum och den stora klädkammaren. Rymligt och ljust välskött badrum, två rymliga sovrum, fint och rymligt kök med gott om plats för köksbord och matplats om 4-6personer, ett underbart stort och ljust vardagsrum som leder ut till en stor och härlig insynsskyddad uteplats. Bostaden präglas av ett härligt ljus och rymd som ger mycket fint ljusinsläpp hela dagen samt generösa sociala umgängesytor. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrig möblemang om så önskas.
Till lägenheten hör ett vindsförråd som du enkelt når med hjälp av hissen. Möjlighet till överlåtelse av Carport finnes.

Slavsta är ett lugnt, trivsamt och trevligt bostadsområde med ett centralt läge strax intill Årsta. Området är blandat med lägenheter och villor. Med naturen strax runt hörnet och vackra åkerfält erbjuder läget det bästa av två världar då man enbart har några minuter in till centrala delar av Uppsala som tex Gränby staden med sitt stora utbud av affärer och nöjen. I området finns både förskola, skola, gymnasieskola och goda kommunikationer med busshållplats endast några meter från bostaden. Detta är även ett perfekt pendlarläge med kort avstånd till E4:an och cykelväg in till city. I nära anslutning ligger Klarbärsparken/Slavstaparken med rolig lekplats och fotbollsplan. I närområdet Årsta finns matbutik, apotek, restaurang, veterinär och vårdcentral. Inom 2 km hittar du affärsområdet Boländerna och Bolandcity, med flertalet mataffärer, systembolag, restauranger och shopping. I Årsta finns det även ett upplyst utegym året runt, ca10 min promenad från Klarbärsgatan. Gillar man även cyckling finns skyltade cykelslingor med pumpstationer som går igenom Slavsta och till hela vida Uppsala. Lännakatten har även en station för på/avstigning ca 5 min gångväg från Klarbärsgatan. Väl med en trevlig tågresa kan du åka till bland annat Länna badet och njuta av bad och sol under en härlig sommardag. Här har du boendet med naturen så nära, grön om sommar med bär, träd och äng, vit om vinter med längdskidspår precis utanför huset, hösten med svamp och bärplock så när och våren med åker och ängsblommor så vackert med fågelsång.

Välkommen att anmäla ditt intresse.
Varmt välkommen hem!

Karta för Klarbärsgatan 111

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-slavsta-uppsala-kommun-klarbarsgatan-111,-75452-uppsala-21279402

Avstånd till vatten: 2300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75452

Lämna en kommentar