Kivinge gårds väg 5 – 6 – Håbo kommun

Utgångspris: 6.695.000 kr

Beskrivning av Villa Kivinge gårds väg 5

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 202 m²
  • Byggår: 2023

Stig in i lugnet i detta nybyggda Eksjöhus modell Soludden. Denna eleganta bostad om 202 kvm har placerats idylliskt invid vackra fält med få grannar vilket ger en unik och lantlig livsstil en kort resa från stadens brus.

Med ett noggrant öga för detaljer och stil har varje hörn av detta hem omsorgsfullt utformats för att erbjuda en kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus som flödar genom varje rum och skapar en härlig atmosfär. Den generösa terrassen om 40 kvm med utsikt över fälten bjuder verkligen in till avkoppling och umgänge.

Kökets design är en underbar plats med moderna bekvämligheter och högkvalitativa material, perfekt för både vardagliga måltider och underhållande middagar. Det generösa vardagsrummet är en plats för samvaro och avkoppling, perfekt för att skapa minnen med nära och kära. De stora fönstren ramar vackert in kaminen som skänker mycket mysfaktor speciellt i vintertider med den vackra kontrasten mellan ute och inne.

På övre våningen finns ett spektakulärt allrum med otrolig takhöjd tack vare det sluttande taket och utgång till den fantastiska takterrassen med utsikt över fälten.

Denna utökade Soludden-modell är inte bara ett hem utan en livsstil. Trädgården erbjuder en harmonisk utomhusmiljö där du kan njuta av lugnet och utrymmet för att förverkliga trädgårdsdrömmar eller helt enkelt koppla av under öppen himmel. Den generösa tomten om 2471 kvm har även två stycken rymliga, enklare byggnader som lämpar sig väl som förråd eller varför inte dubbelgarage? Kanske till och med två stycken?

Ta chansen att äntligen få bo på landet i ett helt nytt stort exklusivt hus på stor tomt med endast 10 minuter till Bålsta C och ca 45 min till Stockholm, Västerås och Uppsala med bil.
Kontakta mäklare Andreas på 0734009373 för mer information.

Karta för Kivinge gårds väg 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-balsta-habo-kommun-kivinge-gards-vag-5-21162182

Avstånd till vatten: 2400

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74693

Lämna en kommentar