Kilsdal 3 B – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 800 000 kr

Beskrivning av Villa Kilsdal 3 B

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 133 m²
  • Byggår: 1984

Uppe på höjden kommer du hem till detta hus med härlig utsikt över fälten och värmande braskamin. Huset består av en äldre del samt en modern tillbyggnad som uppfördes 2015.
Via farstukvisten kliver du in i en liten men effektiv hall för att sedan komma in till köket med dess matplats. Köket har även en gammal vedspis med egen murstock som i nuläget inte används men som kan ge ett härligt tillskott till charmen. Från köket har du även utgång till en av altanerna där solen kommer tidigt på dagarna. På denna altan finns även en enklare pool nedsänkt.

Vidare in i huset finner du vardagsrummet och det är här som utbyggnaden tar vid. Här ryms gott om socialt möblemang och du har både braskamin och härliga glasdörrar ut till den stora altanen. Altanen, med plats för allt du kan önska, sträcker sig runt husknuten för att du ska kunna njuta av så många timmar utomhus som möjligt när vädret bjuder till.
Innanför vardagsrummet har du ett rymligt badrum med både badkar och dusch, perfekt för barnfamiljen! Här finns även separat tvättstuga med gott om förvaring.

En trappa upp finner du en mindre hall med plats för förvaring. Från hallen når du tre sovrum och en wc. Sovrummen är rymliga och det större av de tre har även fristående garderober.

Tomten är mestadels av skogskaraktär med utmärkta ytor för barnen att leka på och minimalt med gräs att ta hand om. Plats för bilar finns på den grusade uppfarten och förvaring finns i ett förråd.
Skönt att veta är att vattenbrunnen borrades 2021 med godkänt vattenprov och även avloppet anlades samma år. Huset är även anslutet till fibernät.

I Börje bor du med naturen som en av dina närmsta grannar samtidigt som du har flera nybyggda hus alldeles i närområdet och endast ca 15 minuter med bil in till Uppsala. Här har du åkermark såväl som skog för härliga promenader och avkopplande miljöer. Omtyckt förskola och skola (åk F-6) ligger bara några kilometer bort och i närheten finns även flera fotbollsplaner samt en mycket välskött grustennisbana. Om man önskar åka buss in till Uppsala så trafikerar linje 106 alldeles ute på vägen.

Kontakta mäklaren för ytterligare information.

Karta för Kilsdal 3 B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-borje-uppsala-kommun-kilsdal-3-b-20920877

Avstånd till vatten: 3600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75592

Lämna en kommentar