Kil 91 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 800 000 kr

Beskrivning av Villa Kil 91

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 124 m²
  • Byggår: 1991


Nu finns möjligheten skapa ditt hem i detta 1-planshus med utrymmen för hela familjen. Här kan ni tassa runt i huset med en öppen planlösning mellan kök och gemensamhetsytor och vidare in till vardagsrum och sovrummen. I hjärtat av hemmet står en täljstenskamin som sprider skön värme till alla rummen kyliga dagar och skapar ett mer energieffektivt boende. Ett hem omgiven av en fridfull och vacker natur.

Entréplanet är fördelat på en hall och en groventré med tillhörande tvättstugedel. Här finns plats för familjens alla ytterkläder och sportartiklar. Från groventrén kommer du in i köket som öppnar upp sig mot matplatsen, vardagsrum ligger intill med utgång ut till altanen delvis under tak. Här finns fina solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. I rummen flödar ljuset in från stora fönsterpartier som ger utsikt ut över den lummiga trädgården och den fina skogen intill. Mellan kök och matsal står en köksö som ger extra arbetsytor och gott om förvaring. Vidare har entréplanet tre sovrum varav ett större föräldrasovrum med dörr ut till trädgården. Här finns ett duschrum med duschkabin och fint ljusinsläpp, även en separat wc finns.

Trädgården är fint uppväxt med fruktträd och bärbuskar och har en stor gräsmatta där det finns gott om plats för barnen att leka. För bilen finns plats i ett isolerat garage. Det finns även ett förråd i garaget som kan nyttjas som extra rum. I trädgården finns ett litet växthus och marken intill skogsbrynet smyckas av kungsängsliljan


Här bor ni i ett tryggt och barnvänligt villaområde endast ett kort avstånd till Vänge som är en ort ca 12 km väster om Uppsalas stadskärna. Samhället erbjuder kyrka, förskolor, skola åk. F-6, fritids, bokbuss och restaurang. För familjen finns det även ett rikt friluftsliv med Hagunda IF som idrottsförening, det finns bl a fina elljusspår, boulebanor, tennisbanor och idrottsplatsen Skeppsvallen. De som pendlar tar sig enkelt ut till väg 72 med bil och på bara 10 minuter når du Stenhagen Centrum som erbjuder service såsom mataffärer, apotek, gym, bibliotek, vårdcentral och skola årskurs 7-9. Den fina cykelvägen används även flitigt, denna tar dig hela vägen in till Uppsala. Drygt tre kilometer väster om Vänge ligger Lilla Ålbo som är en ridskola med ponnyklubb och ridläger. Håmö gård i Läby, ett par kilometer åt söder har två golfbanor.

Karta för Kil 91

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vange-uppsala-kommun-kil-91-21344329

Avstånd till vatten: 1900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75577

Lämna en kommentar