Kättslinge 130 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 495 000 kr

Beskrivning av Villa Kättslinge 130

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 118 m²
  • Byggår: 2016

Välkommen till Kättslinge 130 – Här får ni nu chansen att förvärva detta fantastisk hem byggt år 2016 där den stora och lilla familjen kan flytta in och trivas från första stund! Här bor ni i ett gavelläge bland vacker natur med avkopplande atmosfär och stora grönområden precis utanför husknuten.

Familjen som flyttar hit får ni inte bara ett boende utan även en härlig trädgård med utrymme för aktiviteter som passar hela familjen och mängder av gott hela säsongen. Trädgårdsentusiasten finner utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. För andra en plats att bara slappa. På baksidan finns pergola samt en härlig altan i trädäck med plats för utomhusmöbler och sommarens kommande grillfester intill uteköket. På kvällen kan ni avnjuta en svalkande dryck i badtunnan som kommer att höja tillvaron. Intill huvudbyggnaden finns ett isolerat och uppvärmt garage som förutom sitt syfte kan inredas till ett hemmakontor eller ett sovrum för de äldre barnen i familjen.

Huset har en öppen och luftig planlösning och ett härligt flöde av naturligt ljus. Den öppna planlösningen i vardagsrummet är den perfekta platsen för tillställningar och mysiga middagar med familj och vänner samtidigt som brasan sprider värme med ett sprakande ljud. Köket har en rejäl arbetsyta där matfantasten kan tillaga gourmetmåltider. Vardagsrummet kommer att bli en naturlig plats för umgänge. Den stora familjen har möjlighet att sätta upp en vägg och skapa ytterligare ett sovrum. Utanför vardagsrummet finner en altan med soldäck. Här kan ni duka upp för sommarens alla grillkvällar och njuta av tillvaron.

Vidare finner ni tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter, gäst wc, ett större badrum samt en groventré med en tvättstuga och ett pannrum.

Friliggande garage som värms med luftvärmepump ger gott om plats för den bilintresserade men också bra möjlighet till förvaring.

Kättslinge är ett område som ligger omgiven at natur och fria vyer över öppet landskap och ett område som ger Bullerbykänsla. Området förmedlar en familjär känsla där barnen kan röra sig tryggt utan att behöva vara rädd för biltrafik, här är det snarare hästar som passerar. Tänk dig att på bara 20 minuter ta er från city till denna lugna oas.

Karta för Kättslinge 130

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-balinge-uppsala-kommun-kattslinge-130-21351067

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74386

Lämna en kommentar