Kastanjegatan 3 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kastanjegatan 3

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 21,5 m²
  • Byggår: 1954

För dig som studerar eller ska flytta hemifrån har du här ett perfekt boende i omtyckta Sala Backe!

Här finner ni en kvadratsmart lägenhet med fint ljusinsläpp i grönskande områden. Bra planerat arbetskök med förvaring samt ett kaklat badrum med dusch. Rummet rymmer plats för möblering precis som ni vill ha det!

Önskar du en tydligare rumsuppdelning så kan ni enkelt installera skenor i taket för en mer privat sovplats. Här finner ni allt ni behöver i ett kompakt format där nästan allt ingår i hyran!

Sala Backe är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och cafeer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns flera restauranger, butiker, barnomsorg och härliga parker.

Några personliga tips är Restaurang Paesano som har mat från Italiens hörn samt Konditori Brantingstorg som rankas till ett av Uppsalas bästa konditori. Under helgen kan ni njuta av en black rock-middag på restaurang Ragusa.

Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken, Skomakarberget och direkt utanför porten finns en liten park där ni kan avnjuta en bok eller bara sitta och ta det lugnt. Sala Backe bjuder på flera livsmedelsbutiker såsom ICA och Willys.

För pendlaren finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en cykeltur bort.

Varmt välkommen hem!

Karta för Kastanjegatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-sala-backe-uppsala-kommun-kastanjegatan-3-21349111

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75434

Lämna en kommentar