Kaprifolvägen 17 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 6 495 000 kr

Beskrivning av Villa Kaprifolvägen 17

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 135 m²
  • Byggår: 2012

Som en stor härlig välkomnande famn väntar den här fina villan på sin nya familj. Ett vitt arkitektritat stenhus i enplan från 2012 med pool, garage och friggebod på en av de finaste tomterna i Salnecke Park. Här är allt genomtänkt in i minsta detalj, utifrån och in. Redan infarten till fastigheten ger en känsla av harmoni och omtanke. Här har tomten planerats noga, med stensättningar, trädäck, altan och en stor murad pool, här finns flera olika små oaser att njuta av efter solen, tycke och smak. Hjärtat i huset är placerat så att speglingarna ifrån Örsundaån är ständigt närvarande. Båtplats tillhör fastigheten i hamnen 200 m bort.

Huset har en boyta om 135 kvm. Det är ytterst välplanerat med många påkostade och fina detaljer. Hallen är ljus och välplanerad med en stor garderob, skjutdörrar ifrån Vålamagasinet. Kök ifrån Tibrokök, matplats och vardagsrum har en fantastisk planlösning som ger rymd, öppenhet med en tydlig avgränsning mellan rummen. Alla val av material är exklusiva och smakfulla. Genomgående i hall, kök, matplats och vardagsrum är det klinker på golvet. Huset med sitt ryggåstak har i den här delen öppet till taknock, 3 meter till nock, vilket ger en fri och luftig känsla. Fina spotlights är installerade i taket. Köket är med sin köksö som gjort för matlagning och mycket samvaro, vid matplatsen finns en öppen spis med insats. Utgång till husets stora härliga altan och poolen. Vardagsrummet badar i ljus har en vit murad öppen spis och stora skjutdörrar ut mot poolen. Vattenburen golvvärme är installerad i hela huset.

Sovrummen som är samlade i samma del av huset, är tre, alla har mörkt trägolv och målade väggar, inbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Badrummen är två, ett duschrum med toalett samt ett större badrum med både badkar och dusch. Fina väl valda material med klassisk känsla. Klädvård finns i separat tvättstuga med en stor klädkammare i anslutning. Från tvättstugan finns access upp till vinden. Nyttjas idagsläget till lättare förvaring.

Husets uppvärming är bergvärme, som stöds av solceller. Även poolen är kopplad till bergvärmen. Poolen har tak och altanen är smart planerad så att det går att skjuta bort taket utan att det är för skrymmande.

På tomten finns ett fristående garage med plats för en bil och en carport. En friggebod för förvaring, fina plattsättningar och en härlig uppvuxen tomt med gräsmatta, träd och buskar.

Jag skulle kunna skriva en än längre uppsats om det här makalöst fina huset – men avslutar med, det här huset behöver upplevas!

Örsundsbro ligger strategiskt bra för den som pendlar, Uppsala, Stockholm, Enköping, Bålsta och Västerås ligger alla inom pendlingsavstånd. Här i den lite lantliga idyllen sprudlar det av företagaranda och föreningsliv. Genom samhället flyter Örsundaån och här finns en gästhamn för fritidsbåtar. Området passar människor i alla åldrar med närhet till förskolor och grundskola. Den populära idrottsplatsen Åvallen bäddar för ett aktivt liv och några kilometer utanför centrum hittar ni det populära badet Alstabadet med bryggor.

Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkomna på visning!

Anne Weyde – Mäklaren genom livet

Karta för Kaprifolvägen 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-orsundsbro-enkopings-kommun-kaprifolvagen-17-21320383

Avstånd till vatten: 50

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74961

Lämna en kommentar