Kapellgatan 3 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 125 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kapellgatan 3

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 78,5 m²
  • Byggår: 2007

Underbar takvåning med dubbla balkonger och härlig takhöjd som varierar mellan 2,6 – 3,85 m!

Här bor du med ett ljust och ostört läge högst upp i fastighet med hiss direkt från markplan där flertalet fönster har låg brösthöjd vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. På föreningens påkostade innergård kan ni, förutom att njuta av de fina planteringarna, även koppla av i de gemensamma möbelgrupperna och låta barnen leka fritt utan störande trafik. God förvaring i klädkammare och i externt förråd om ca 4 kvm.

Inbjudande planlösning med praktiskt klinkergolv i hallen och kök med rejäl matplats, helt nytt parkettgolv och utgång till en av lägenhetens balkonger. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge. Vidare finns ett sovrum med klädkammare och rofyllt läge mot gården samt ytterligare ett sovrum väl avskilt från det första. Mycket fint och rymligt badrum med vackert grått mosaikgolv, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Dubbla balkonger gör att du kan följa dagens soltimmar.

Bostadsrättsförening där värme, vatten, kabel-TV, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Föreningen har installerat solpaneler och har ett gemensamt elavtal vilket ger låg elkostnad för de boende. Det finns extern förvaring i källarförråd, invändig cykel- och barnvagnsförvaring, övernattningsrum som rymmer fyra personer samt flertalet välutrustade gemensamma tvättstugor. Garageplats nås enkelt via hiss direkt från bostaden. Vackert anlagd innergård med välutrustad lekplats, grillytor, fina platser för rekreation och grönska i form av buskage, gräsmattor och blomstrande rabatter. Nära till bl a gym och frisör frisör och inte långt till köpcentrumet Kvarnen, Resecentrum och stadskärnan. Barnvänligt område, ni bor intill förskolor och skolor för alla åldrar och nära påfarter för bilpendlare.

Karta för Kapellgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kapellgardet-uppsala-kommun-kapellgatan-3-21351145

Avstånd till vatten: 700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75418

Lämna en kommentar