Kantorsgatan 9 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.349.500 kr

Beskrivning av Lägenhet Kantorsgatan 9

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 87 m²
  • Byggår: 2022

Välkommen till detta exklusiva 4:a på Kantorsgatan 9 högst upp bland molnen, där varje detalj är utformat för att ge dig den ultimata lyxiga och funktionella upplevelsen.
En lägenhet utöver det vanliga, ALLT är tillval, väldigt påkostad bostad.
Se gärna bifogad bilaga för information gällande alla tillval som skett i lägenheten.

Redan från hallen märker du den moderna och ljusa atmosfären som genomsyrar hela lägenheten. Det stilrena och funktionella köket bjuder in dig till kulinariska äventyr. Den vita inredningen harmoniserar perfekt med det ljusa golvet och ger en känsla av elegans. Här finns allt du kan önska dig, från ett stort kylskåp och en rymlig frys till en praktiskt inbyggd mikrovågsugn – allt för att göra din vardag så bekväm som möjligt.

Steg för steg från köket kommer du in i det stora, ljusa och trivsamma vardagsrummet. De generösa fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär. Här har du möjlighet att sätta din personliga prägel och visa din unika stil, precis som de tidigare ägarna har gjort. Och när du öppnar dörrarna till den rymliga balkongen förlängs vardagsrummet till en utomhus oas med en vacker utsikt över den grönskande innergården.
Lägenheten erbjuder inte bara generöst med gemensam yta utan även tre valfria sovrum, var och ett med gott om förvaringsutrymme. Här finns möjligheten att inreda utifrån dina behov och önskemål, oavsett om du behöver ett arbetsrum, gästrum eller barnrum.
De två lyxiga och moderna badrummen ger en extra touch av bekvämlighet. Med stilrena och funktionella duschutrymmen kan du börja eller avsluta dagen på bästa möjliga sätt. Det ena badrummet är dessutom utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket ytterligare förenklar din vardag.
Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på Kantorsgatan 9 det bästa av två världar – lyxig elegans och praktisk funktionalitet. Om du söker efter det perfekta boendet i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden, leta inte längre. Här finner du allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Välkommen till ett liv i lyx och stil!

Brf Inreda, har en grönskande och trevlig innergård, där du även har tillgång till välsorterat sophus. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Tv och bredband. Byggnaden är ett nybyggt flerbostadshus med hiss från markplan om 5 våningar och förråd på vinden. Garage under uppförande på grannfastigheten.

I detta nybyggda område finns närlivs, frisör, gym, förskola, skola och populära Portalparken samt Kapellgärdsparken för de äldre barnen. På den upprustade innergården finns grillmöjligheter och lekpark. Bostaden är belägen på bekvämt gångavstånd till stadskärnan och på vägen finns Vaksalatorg med Kvarnen, UKK och Resecentrum. För dig som pendlar har du mycket gott läge här, då du tar dig med cykel till centralstationen på under 10 minuter. Bra kommunikationer med stadsbussar och med bil går det fort att ta sig till både E4:an och 55:an.

Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information!

Karta för Kantorsgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-kvarngardet-uppsala-kommun-kantorsgatan-9-20400116

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75425

Lämna en kommentar