Kantorsgatan 9 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 749 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kantorsgatan 9

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår: 2022

Nu har ni chansen att flytta in i denna trivsamma 2:a om 53 kvm belägen i populära området Kapellgärdet. Här bor ni med närhet till både stadsliv och grönskande områden.

Lägenheten har en öppen och välplanerad planlösning där ni välkomnas av hall med bra förvaring i form av tre garderober.
Fräscht badrum med tvättmaskin och dusch. Bostadens kök är utrustat med kyl, frys, diskmaskin och spishäll med öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med inglasning där ni kan duka upp sommarens alla middagar. Trivsamt sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob.

Lägenheten får ett fint ljusinsläpp av de stora fönsterpartier som finns.

Till centrum cyklar ni på 10 minuter och mataffärer finns på gångavstånd. Busshållplatsen är utanför porten så ni kan enkelt ta er vart ni vill. Gym, idrottsanläggningar och skejtpark finns i närheten, och massor av natur. Varför inte ta en löptur förbi Uppsala högar och samtidigt känna in Uppsalas historia.

Kapellgärdet är ett fortsatt växande område som blivit mycket populärt tack vare att det är både gång- samt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna och Centralstationen. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med förskola och skolor för alla åldrar inom räckhåll, Fyrishov, affärshuset Kvarnen ett stenkast bort med en ICA med generösa öppettider, apotek, restauranger och annan service. I ert närmsta kvarter finns gym, frisör samt kiosken MyWay. Ni tar er även snabbt till Röbospåret och de vackra motionsstråken som finns runt Gamla Uppsala högar.

Till bostaden hör ett vindsförråd.

Välkomna på visning!

Karta för Kantorsgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-kantorsgatan-9-21341521

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75425

Lämna en kommentar