Kanalvägen 13G – 4 – Östhammars kommun

Utgångspris: 1 690 000 kr

Beskrivning av Villa Kanalvägen 13G

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 129 m²
  • Byggår: 1969

Välkommen till ditt framtida drömhem, i hjärtat av Österbybruk! Denna charmiga 1,5-plans villa erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt egna paradis med en central placering och gångavstånd till centrum. Här bor du nära allt du behöver, samtidigt som du njuter av lugnet i ett populärt bostadsområde.

Bostaden har ett äldre välbevarat skick, vilket ger dig chansen att renovera och sätta din egen prägel på hemmet. Huset är generöst tilltaget och erbjuder på nedre plan, en rymlig och välkomnande hall som leder dig vidare till resten av hemmet. Här finner du ett funktionellt badrum och ett kök med utgång till ett inbjudande uterum – perfekt för morgonkaffet eller sommarens middagar. Vardagsrummet bjuder in till mysiga stunder framför TV:n, medan mat- och TV-rummet ger utrymme för både familjesammankomster och avkoppling, här finns möjlighet att bygga ett rum till. På övre plan väntar tre rymliga sovrum, perfekt för familjen eller gäster. Ett badrum finns också på detta plan, vilket gör vardagslivet bekvämt och praktiskt.

Till bostaden hör även ett garage med plats för en bil samt ett förråd – optimalt för extra förvaring eller hobbyverksamhet. Den lilla och lättskötta trädgården är idealisk för dig som vill njuta av grönska utan att lägga ner alltför mycket tid på trädgårdsskötsel.

Från bostaden är det gångavstånd till centrum som erbjuder matbutiker, apotek, bank, konditori, restaurang m.m. I Österbybruk finns även en fin sim och sporthall för den som vill vara aktiv på sin fritid. För den som gillar friluftsliv så finns det en omkringliggande skogar och sjöar för den som vill fiska eller åka skridskor på vintern. I från busstationen tar bussen dig som pendlare till Uppsala och övriga kommunen.

Välkommen!

Karta för Kanalvägen 13G

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-osterbybruk-osthammars-kommun-kanalvagen-13g-21356839

Avstånd till vatten: 350

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74832

Lämna en kommentar