Kamomillgatan 27 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kamomillgatan 27

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 78 m²
  • Byggår: 1970

Välplanerad 3:a med uteplats! Bortsett från badrummet som nyligen stamrenoverats har lägenheten renoveringsbehov, men här finns alla möjligheter att skapa sitt eget boende efter tycka och smak.

Planlösningen är fördelad på rymlig hall med avhängningsyta, praktiskt arbetskök, matplats för många middagsgäster i öppen lösning mot stor vardagsrumsdel som även den rymmer stor sällskapsgrupp. Fräscht, stamrenoverat badrum från 2021 med kaklade väggar och tvättmaskin. Två sovrum varav enda idag nyttjas som matrum (se alternativ planlösning). I den inre hallen samt i ett av sovrummen finns flertalet platsbyggda garderober.

Bostadsrättsföreningen Gräslöken är en stor och mycket välskött förening med ett digert utbud av gemensamma utrymmen såsom bl.a. tvättstugor, bastu, snickeriverkstad, motionslokal/gym, pingislokal, tennisbana, boulebana, övernattningsrum och samlingslokaler. Allt detta är placerat på grönskande och trevliga innergårdar. Föreningen har även låtit installera solceller som försörjer delar av fastighetens drift. För den som önskar finns det bil-laddplatser på 22kw att hyra, det finns även gott om vanliga p-platser och garage-platser inom föreningen. För endast 100 kr/mån i obligatoriskt tillägg får du tillgång till snabbt internet och tvutbud.

På Kamomillgatan, i populära Årsta och granne med Salabacke, bor du med ett lugnt läge och naturskönt läge med fina strövområden ”runt hörnet”. I området finns Årsta centrum som erbjuder bra servicemöjligheter med bl.a. ICA-affär, apotek, vårdcentral och folktandvården. I Gränbystaden som du smidigt promenerar till finns ännu bättre service- nöjesmöjligheter. För den idrottsintresserade finns det motionsspår och fotbollsplaner i området och med cykel tar du dig ner till city på 10-15 minuter. Det finns även bra busskommunikationer via linje nr 1, 4 och 7 och den bilburne tar sig snabbt ut på E4:a-påfarten för vidare transport.

Karta för Kamomillgatan 27

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-arsta-uppsala-kommun-kamomillgatan-27-21352209

Avstånd till vatten: 2800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75447

Lämna en kommentar