Kamomillgatan 22 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kamomillgatan 22

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår: 1971

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Välkommen till ditt nya hem!

Denna fantastiska 2:a bjuder på en fräsch och trevlig atmosfär med en rymlig balkong att njuta av utomhus miljön.
Bostaden består av en välkomnande hall, fräscht köket som öppnar upp sig mot det generösa vardagsrummet med plats för större soffgupp och matmöbel, det skapar en social och inbjudande atmosfär. Sovrummet har en hel garderobsvägg för förvaringsmöjligheter och stamrenoverat badrummet.

Denna bostad är en dröm för den som söker bekvämlighet och harmoni. Här är det bara att flytta in och trivas från första stund. Passagen erbjuder möjlighet till en arbetsplats, perfekt för den som arbetar hemifrån.

HSB 53 Gräslöken förhöjer boendestandarden med en rad fantastiska faciliteter. Njut av en trevlig samlingslokal, övernattningsrum, tennisbana, stort gym, bastu, vävstuga, snickarbod, tvättstugor och mycket mer. Det är en serviceinriktad gemenskap som gör att du trivs varje dag.

Området kring Årsta centrum erbjuder en lugn och trivsam miljö, och med endast 500 meter till centrum har du allt du behöver inom räckhåll. En Ica mataffär med generösa öppettider och ett apotek finns nära till hands. Gränby Centrum, med sitt breda utbud av restauranger, shopping och underhållning, ligger också inom bekvämt avstånd.

Tillgängliga bussförbindelser och cykelvägar från Årsta tar dig snabbt och smidigt till stadens puls och Centralstationen på bara några minuter. För bilpendlaren är påfarten till E4:an nära till hands.

Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska bostad med allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Välkommen till din nya oas!

Välkommen på visning!

Karta för Kamomillgatan 22

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-arsta-uppsala-kommun-kamomillgatan-22-21321248

Avstånd till vatten: 3000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75447

Lämna en kommentar