Kamomillgatan 1 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kamomillgatan 1

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår: 1971

Välkommen till Kamomillgatan 1 och denna renoverade och smakfullt designade tvårumslägenhet. Men både balkong åt ett håll och en privat del längs loftgången har man har generösa sällskapsytor som följer solens alla strålar.

Denna gavellägenhet bjuder in till inbjudande hall som leder oss in i det stora öppna vardagsrummet som ligger i anslutningen till ett nyrenoverat kök med arbetsytor och gott om förvaring, idealiskt för kulinariska äventyr. Mellan köket och det lätta vardagsrummet finns en naturlig plats för en matgrupp. Själva vardagsrummet är tillräckligt rymligt för en omfattande soffgrupp, TV-möbeler och annan inredning, vilket ger dig en flexibel och trivsam livsstil. Från vardagsrummet promenerar vi ut till balkongen och njuter av soliga stunder och frisk luft, en plats att koppla av och inhämta energi. Sovrummet välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme genom generösa garderober, och det nyligen stamrenoverade badrummet lägger till en känsla av lyx i din vardag.

HSB Brf Gräslöken är inte bara en förening, det är en levande gemenskap. Här får du tillgång till en rad fantastiska gemensamma faciliteter, inklusive tvättstugor, cykelförråd, bastu, vävstuga, snickeriverkstad, bibliotek, övernattningsrum och samlingsrum. Föreningen bjuder på möjligheten att hålla dig i form med ett fantastiskt gym, medan utomhusaktiviteter som boulebanor, tennisbanor och en mångsidig multisportarena ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och motion. Sedan hösten 2023 har föreningen även installerat solceller som nu är i drift och producerar elektricitet. Genom att de kopplar denna el till föreningens elabonnemang minskar de betydligt det behov som tidigare har funnits att köpa in el från externa leverantörer. Dessutom när deras solceller producerar mer el än vad som förbrukas, får föreningen betalt för överskottet. Ett i tiden hållbart energisystem som gör de inte bara bejakar en positiv miljöinsats utan säkrar även föreningens ekonomi på lång sikt.

I Årsta får du nära till allt! Förskolan Kamomillen är precis runt hörnet, och ytterligare förskolor och grundskolor finns inom bekvämt avstånd. Gränby Köpcentrum lockar med matvaruaffär, apotek, shopping och restauranger, samt en nyöppnad biograf för underhållning. Årsta Centrum erbjuder närservice med mataffär och vårdcentral, med en smidig cykel- eller bussresa till city. Pendlare uppskattar den snabba anslutningen till E4:an och väg 288. Upplev grönskan i Årstaparken och besök Årsta 4-H gård för att möta hästar, grisar, getter och kaniner – en harmonisk oas mitt i stadens puls. Detta är inte bara en lägenhet, det är en inbjudan till en levande och harmonisk livsstil!

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen redan idag!

Karta för Kamomillgatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-arsta-uppsala-kommun-kamomillgatan-1-21290630

Avstånd till vatten: 3000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75447

Lämna en kommentar