Kammakartorget 5 – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kammakartorget 5

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 89 m²
  • Byggår: 2019

En central lägenhet på 89 kvadratmeter med både balkong och altan. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger en luftig och modern känsla. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge. Genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar.

Badrummet är helkaklat och har golvvärme och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket är praktiskt och bekvämt. Dessutom finns det en helkaklad gästtoalett, som är perfekt när man har besök. Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för en familj eller för den som vill ha extra utrymme för arbete eller hobby.

Balkongen vetter mot Kammakartorget och bjuder på fin utsikt över torget. Här kan man njuta av solen från lunchtid tills solnedgångenoch koppla av. Altanen å andra sidan vetter mot en mysig och lugn innergård, där man kan njuta av lugnet och avskildheten med morgonsol fram till eftermiddagen. På innergården finns både lekplats och boulebana, vilket ger möjligheter till både lek och avkoppling.

En annan fördel med lägenheten är det centrala läget. Här har man gångavstånd till shopping, restauranger och annan service. Samtidigt är lägenheten belägen i ett lugnt och trevligt område, vilket ger bästa av två världar. Man har rymligt källarförråd som tillhör lägenheten och föreningen har ett rymligt varmgarage utrustat med ladd plats för elbil ( separat kö).

Sammanfattningsvis är detta en perfekt lägenhet för den som söker ett centralt boende med både balkong och altan. Här får man inte bara en härlig bostad med gott om utrymme, utan även närheten till stadens bekvämligheter och möjligheten att njuta av avkoppling och aktiviteter på den mysiga innergården.

Välkommen med din visningsanmälan!

Karta för Kammakartorget 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-centrum-enkopings-kommun-kammakartorget-5-21036195

Avstånd till vatten: 300

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74949

Lämna en kommentar