Kålsängsgränd 1B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kålsängsgränd 1B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56,9 m²
  • Byggår: 1984

Varmt välkommen till denna centralt belägna 2:a!
När du kliver in i bostadens möts du av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för förvaring av ytterkläder, om inte det vore nog så har du även en rejäl klädkammare i anslutning till hallen.
Vidare till vardagsrummet där du möts av ljusa och fräscha ytskikt med ett fint ljusinsläpp från rejäla fönsterpartier, härifrån når du även bostadens vackra balkong där du kan njuta av utsikten mot fyrisån eller skymta bort mot domkyrkans mäktiga spiror. Sovrummet är lättmöblerat och rymmer en väl tilltagen säng med tillhörande nattduksbord samt övrigt möblemang efter önskemål. Köket är praktiskt och bjuder på goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp, bra arbetsytor och det finns gott om plats för ett rejält matbord med tillhörande stolar. Sist men inte minst har vi badrummet som är utrustat med duschset, wc, spegelskåp, handfat, tvättmaskin och torkställ.

Brf Kungsängslijan erbjuder ett boende utöver det vanliga, här bor du centralt, bekvämt och med utomordentlig service.
Läget är naturskönt samtidigt som ni bor mitt i staden tack vare närhet till stadsparken och årummet med dess mysiga atmosfär och promenadstråk.
I föreningen finns det många faciliteter att ta del av, bland annat finns en egen restaurang med rabatterade priser för de boende, en närbutik, ett bibliotek, gästrum, ett gym, biljardbord och ett hobbyrum
Gå gärna in på föreningens hemsida för mer info, gå in under ”Dokument & länkar” och klicka sedan på ”föreningens hemsida”.

Välkommen hem!

Karta för Kålsängsgränd 1B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-centrum-uppsala-kommun-kalsangsgrand-1b-21338304

Avstånd till vatten: 100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75319

Lämna en kommentar