Kalmarnäsvägen 8 – 6 – Håbo kommun

Utgångspris: 6 850 000 kr

Beskrivning av Villa Kalmarnäsvägen 8

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 194 m²
  • Byggår: 2008

Missa inte chansen att förvärva fantastiska Kalmarnäsvägen 8!

Detta Myrsjöhus presenterar sig från sin bästa sida omgiven av grönska, åkrar och skog. Avskilt läge endast några minuter från Bålsta centrum och precis intill Kalmarnäslandets Naturreservat och ca 700 meter ifrån klippbad.

Väl inne i huset välkomnas man utav en vacker matplats med ca 6,5 meter i takhöjd med fönster som sträcker sig ända upp. Öppen planlösning på stora delar av nedre planet där denna matplats binder ihop det moderna köket och vardagsrummet med en mysig braskamin.

Intill köket finns en grov ingång i den stora tvättstugan där det finns gott om arbetsyta och förvaring. Här finns även bergvärme pumpen som sköter uppvärmningen av huset. På entréplan finns även ett fint duschrum.

En trappa upp öppnar sig utsikten över grön åker och skog i ett stort allrum, här blickar man även ner över matplatsen. Tre sovrum och ett badrum med stor dubbel dusch och badkar.

Längst med husets långsida sträcker sig en ca 100 kvm stor altan med trappor ner till trädgården, i nederkanten finns en härlig platsbyggd eldstad under tak som kan nyttjas året runt. Ett isolerat och inrett gästhus med tillhörande carport finns intill den stora grusade uppfarten. I gästhus finns idag ett förråd som även är förberett att byggas om till ett badrum (avlopp och vatten förberett)

För mer information, kontakta mig redan idag.

Karta för Kalmarnäsvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-balsta-habo-kommun-kalmarnasvagen-8-21349374

Avstånd till vatten: 900

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74691

Lämna en kommentar