Källparksgatan 2 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 690 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Källparksgatan 2

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 59,2 m²
  • Byggår: 1977

Trevlig och rymlig genomgångslägenhet i Salabacke med stor balkong i soligt sydostläge! Denna bostad är belägen högst upp i huset med hiss. Här bor ni i populära Salabacke endast 10 minuter från centrum och ett stenkast från Gränby centrum där Uppsalas nya ”stadskärna” har vuxit fram.

Planlösningen ger er entré med god plats för förvaring/arbetsplts. Kök med matplats vid fönster, sovrum med stor garderobsvägg samt utrymme för dubbelsäng samt rymligt vardagsrum med utgång till den stora balkongen som även är utrustad med en markis. Bostadens badrum är stilrent och erbjuder dusch och tvättmaskin.

I källaren finns ett förråd som du enkelt når till med hissen.

Stabil föreningen med låg belåning. I föreningen finns parkeringsplatser från 110 kr/mån med kort kö.

Här bor du med mycket bra kommunikationer bl a via bekvämt cykelavstånd till city (ca 10 min) och direkt närhet till busshållplats som tar dig ner till stan på drygt 5 minuter . Den bilburne är snabbt ute på E4:an för vidare transport. Bo bekvämt nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterad mataffär. Nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder. Trevligt område med närhet till vackra Källparken och området kring Brantingstorg med kafeér, matställen och butiker.

Karta för Källparksgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-salabacke-uppsala-kommun-kallparksgatan-2-21327223

Avstånd till vatten: 2400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75432

Lämna en kommentar