Källgatan 15A – 2 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Källgatan 15A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62 m²
  • Byggår: 1960

Vi har öppet hela sommaren! Boka gärna tid för visning!
Ta klivet in i en riktigt hemtrevlig och attraktiv lägenhet i mycket bra skick som erbjuder det bästa av stadsboende med närhet till allt du behöver tack vare dess läge precis intill Stora Torget.

Ni tar er till denna lägenhet bekvämt med hiss från markplan eller via bred och rak tappa. Kliv sedan in i hall som ger god uppsikt och ett direkt positivt första intryck av bostaden. Direkt till höger om hallen finns det fräscha och rymliga våtrummet med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med; tvättmaskin, torktumlare, duschhörna, spegelskåp, kommod och WC. Det väl tilltagna vardagsrummet har en riktig wow-faktor tack vare den höga takhöjden. Vardagsrummet ger utrymme till både rymlig matplats, sociala tillställningar, soffa och tv-bänk och ligger i öppen planlösning mot köket med en praktiskt skiljevägg som ger mer utrymme till förvaring och arbetsbänk. Köket har vita skåpluckor, svart bänkskiva och maskinell utrustning i form av: diskmaskin, vinkyl, kombinerad kyl/frys och spis. Vidare finns ett rymligt och rofyllt sovrum som ger gott om plats för dubbelsäng, garderober och övrigt möblemang. Lägenheten har bra förvaring i rymlig klädkammare, det finns också ett större externt förråd i föreningens källare.

Här har ni en självklar närhet till butiker, mataffärer, restauranger, gym, hamnen och Drömparken. Perfekt för er som vill bo med livskvalitet, bekvämlighet och nära till allt! Detta är också ett utmärkt läge för dig som pendlar då busskommunikationer från Gustav Adolfsplan finns runt hörnet och det endast är en kort promenad till Enköpings Resecentrum!

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka visning av detta trevliga boende!

Karta för Källgatan 15A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-enkopings-kommun-kallgatan-15a-21356172

Avstånd till vatten: 200

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74531

Lämna en kommentar