Källarbäcksvägen 56 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Radhus Källarbäcksvägen 56

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 150 m²
  • Byggår:


Välkommen till Vilan med skogen runt knuten. Huset fördelas på två våningar där entrévåningen är vigd åt samvaro med plats för både familj och vänner. Kök och vardagsrumsdelen är i öppen planlösning med direkt anslutning till den fint inramade uteplatsen som vetter mot en trevlig innergård. Här finns även badrum och förråd.

Köket är modernt och stilrent med fokus på både design och funktionalitet, optimerat för matlagning i kombination med socialt umgänge genom den öppna planlösningen och den stora härliga köksön.

Nedervåningens tyngdpunkt ligger i det enskilda. Genom att separera de gemensamma ytorna från de privata ges utrymme för att flera aktiviteter ska kunna pågå parallellt, utan att någon blir störd. Här finns tre sovrum, ett allrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett rymligt förråd.

Badrummen genomsyras av noggrant utvalda material. Här erbjuds Norrvange kakel och klinkers som tillval.

I familjevänliga och stadsnära Vilan, Uppsala längs Källarbäcksvägen, kommer vi att uppföra rymliga suterrängradhus. Området har bra kommunikationer till centrala Uppsala och Stockholm. Från fastigheten till Uppsala centralstation tar det endast 15 minuter med buss. Från Uppsala centralstation till Stockholms central tar det 35 minuter med regionaltåg.

Karta för Källarbäcksvägen 56

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-6rum-vilan-uppsala-kommun-kallarbacksvagen-56-21304227

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75752

Lämna en kommentar