Källarbäcksvägen 27 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 500 000 kr

Beskrivning av Radhus Källarbäcksvägen 27

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 173 m²
  • Byggår: 1969

Äntligen är nu ett rejält och generöst radhus i hjärtat av Vilan till salu. En bit upp i backen, andra huset från höger i längan och vi är framme. Exteriört, trevligt med ett stort fönsterparti som släpper in ljuset i köket, murat tegel upp till övervåningen ungefär, därefter liggande panel, en förplantering nedanför köksfönstret samt en asfalterad uppfart möter väl upp. Säljaren har inför försäljningen låtit bättra på vindskivor, målat delar av fasaden, oljat in ytterdörren samt en hel del annat – se vidare renoveringshistoriken.

Planlösningen på entréplan erbjuder hall med dubbel takhöjd och en inbjudande trappa till övervåningen, kapprum, kök med matplats, separat matrum, bibliotek, inglasat uterum samt ett vardagsrum. Vardagsrummet är rymligt och har ett generöst ljusinsläpp. Övre plan rymmer ett mycket stort allrum/tv-rum. Vidare finns bl.a. tre till fyra sovrum och ett generöst badrum med bubbelbadkar, tvättpelare och torkskåp.

Trädgårdstomten är lättskött. Här finns en liten altan och gräsmatta samt en insynskyddande häck.

Huset ligger i ett barnvänligt läge fritt från starkt trafikerade vägar med närhet till skola och service vilket underlättar vardagen. I området finns flera förskolor, skolor och vacker natur med belyst joggingspår allt samman i Årike Fyris Naturreservat med omnejd. Spekulanter bör känna till att vissa delar av huset, både invändigt och utvändigt är i visst behov av renovering.

Karta för Källarbäcksvägen 27

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-6rum-nantuna-vilan-uppsala-kommun-kallarbacksvagen-27-21335788

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75752

Lämna en kommentar